Terminal Gastro bar

Bore Stankovića 17 
11118 Beograd (Vračar) 
M: 062/800‑2017

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:30-24:00
Utorak Tu
08:30-24:00
Sreda We
08:30-24:00
Četvrtak Th
08:30-24:00
Petak Fr
08:30-01:00
Subota Sa
08:30-01:00
Nedelja Su
08:30-24:00

Lokacija

Gastro Bar TERMINAL je lociran na Vračarskom platou, u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save, sa izuzetnim položajem i predivnim odrazom osvetljenog Hrama u toku noći, u poslovno stambenoj zgradi savremene arhitekture, konceptualno sukobljava i povezuje tradicionalno i moderno. Lociran u ulici Bore Stankovića br. 17, površine 550m2 unutrašnjeg prostora i 200m2 pripadajuće bašte, ovaj restoran na Vračaru omogućava kapacitet od 200 sedećih mesta unutra i 100 sedećih mesta napolju.

Arhitektura

Terminal gastro bar je delo arhitekture koja želi da uskladi potrebe i dinamiku savremenog čoveka kroz estetiku koja u sebi nosi principe dobre organizacije prostora i primenu najkvalitetnijih materijala. Vizuelni koncept prostora je inovativan, pre svega u detaljima materijalizacije kojima je posvećena posebna pažnja. U pitanju je kontrast između betona kao industrijskog materijala i drveta kao prirodnog, a prisustvo stakla dodatno podcrtava taj kontrast na elegantan način i ističe sve prednosti primenjenih materijala u ovom kvalitetno oblikovanom prostoru

Koncept

Zamišljen kao moderan gastro bar, otvoreno koketirajući sa tržišnim segmentom koji traži više od uobičajenog i podrazumevanog gastronomskog doživljaja, a u obilju svakako kvalitetnih gradskih restorana, Terminal Gastro Bar upravo nudi ne samo vrhunsku hranu i piće nego i celokupnu atmosferu, nalik na gastro barove u velikim metropolama sveta.

Brinući o onome što goste pre svega privlači, a izuzetno obraćajući pažnju na ono što ih animira i zadržava, koncept smo usmerili u pravcu zabave i sveukupnog doživljaja. Živa muzika, vrhunsko ozvučenje, nesvakidašnji i neuniformisan raspored sedenja garantuju nezaboravan provod. Takođe se možemo pohvaliti svojom, pekarom, poslastičarnicom, juice barom, koktel barom i picerijom.

Zaposeni koji rade u ovom elitnom beogradskom kvartu imaju priliku da naprave pauzu i da stres svakodnevnog posla za trenutak zaborave uz prijatnu muziku i atmosferu stalno aktivne kuhinje na otvorenom, tapas bar-om koji nudi zalogaje iz celog sveta.

Posvećeni urbanoj, modernoj publici koja će imati priliku da uživa u profesionalnoj usluzi naših više od 50 zaposlenih kuvara i servera.

Za sve koji su zavoleli našu hranu i one koji bi želeli da je probaju prvi put, a nisu u mogućnosti da nas posete, rešenje je naša dostava hrane u Beogradu.

Transformacija

Dok u jutarnjim i prepodnevnim časovima nudimo vrhunski italijanski esspresso i doručak u maniru branch resotorana sa Menhetna uz poseban obrt na trendove i unikatni otvoreni Juice bar, u popodnevnim i večernjim časovima taj isti prostor se postepeno transformiše u klub sa neobaveznom atmosferom uz mogućnost da se uživa u vinskoj ponudi sa vinima iz preko 60 najpoznatijih svetskih i lokalnih vinskih podruma.
Gostima je ostavljena i mogućnost

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost