Tepih servis Tip Top

Vojvođanska 396/A 
11271 Beograd (Surčin) 
T: 011/3140‑555, 8443‑555
M: 065/8442‑974

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-20:00
Utorak Tu
08:00-20:00
Sreda We
08:00-20:00
Četvrtak Th
08:00-20:00
Petak Fr
08:00-20:00
Subota Sa
08:00-20:00
Nedelja Su
09:00-17:00

TIP TOP tepih servis Beograd


TIP TOP tepih servis je jedan od najkompletnijih i najvećih servisa u zemlji koji poseduje kapacitete kojima pokriva ceo Beograd. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, vrednom radu, savremenim mašinama i bazi od preko 200.000 klijenata zasluženo možemo da se pohvalimo da smo lider u ovoj oblasti. TIP TOP tepih servis se ne bavi samo pranjem tepiha, naše usluge obuhvataju i pranje nameštaja, tvrdih podova, poliranje parketa i mermera, generalna čišćenja i održavanje privatnih i poslovnih objekata kao i prodaju najsavremenijih mašina.

Prepustite pranje tepiha profesionalcima

Ima više dobrih razloga zašto pranje tepiha i nameštaja nije nešto što bi trebalo sami da radite. Najbitniji razlog je to što su tepisi i nameštaj mnogo prljaviji nego što mislite. U njima se sakuplja mnoštvo bakterija koje ne možete tako lako ukloniti. Ukoliko imate malu decu i ljubimce, preporučljivo je taj posao prepustiti profesionalcima, zato što i ljubimci, a i vaši mališani prljaju više nego što možete da zamislite. Još jedan od razloga jeste taj što možete potpuno uništiti vaš tepih ili nameštaj, pa vam onda preostaje samo kupovina novog.

Dubinsko pranje nameštaja - spas protiv bakterija

Kako biste zaštitili svoje ukućane od prljavštine, bakterija i potencijalnih alergija, dubinsko pranje nameštaja i tepiha je jedino rešenje. U sopstvenoj režiji nikako ne možete postići željeni rezultat jer hemijska sredstva, savremene mašine i visoke temperature koje mi koristimo efikasno uklanjaju sve bakterije. Kod nas se svaki materijal testira kako bi se tretirao odgovarajućim hemijskim sredstvom, pa ukoliko pogrešite u izboru hemije, tu vam već nema spasa. Još jedna bitna stvar je sušenje, veoma je bitno da se tepih i nameštaj brzo osuši, zbog toga mi imamo posebne mašine i savremeno opremljene sušare. Ukoliko operete nameštaj, a ne isperete ga u potpunosti i pritom se ne osuši na vreme, kao rezultat ćete dobiti samo užasne fleke, a da pritom niste ni uklonili prljavštinu i bakterije.

Prodaja mašina za pranje

S obzirom da se ovim poslom bavimo veoma ozbiljno, izabrali smo najbolje moguće mašine koje su potpuno automatizovane i koje zadovoljavaju sve visoke standarde EU. Iste takve mašine možemo i vama da ponudimo u našem poslovnom prostoru uz obezbeđenu garanciju, servis, edukaciju i podršku i to po veoma povoljnim cenama. U ponudi imamo mašine za pranje tepiha, mašine za pranje nameštaja, centrifuge za tepihe, opremu za sušare, četkare, tresače za tepihe, usisivače, kompresore, mašine za vezivanje tepiha, apsolutno sve ono što je potrebno svakom savremenom tepih servisu.

Učinite nešto dobro za zdravlje vaših ukućana i izgled vašeg doma. Naši dugogodišnji zadovoljni korisnici su naš najveći ponos, a Tip Top stručnjaci i celokupan tim se trudi da vam pruži još bržu i kvalitetniju uslugu.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost