Tehnogama - industrijski kompresori za vazduh, filteri za kompresore, industrijski čileri

Dečka bb 
22310 Šimanovci 
T: 022/215‑2301

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-17:00
Utorak Tu
08:00-17:00
Sreda We
08:00-17:00
Četvrtak Th
08:00-17:00
Petak Fr
08:00-17:00
Subota Sa
08:00-17:00
Nedelja Su
ne radi

Kategorije

Pogodnosti

urgentne intervencije 24/7 +381 (0) 22 215 23 02

Privredno društvo Tehnogama d.o.o. je osnovano 2008. godine i svoj razvoj od začetka, sve do današnjeg dana, temelji na konstantnom usavršavanju svih segmenata poslovanja. Sedište Tehnogame je u Šimanovcima, u ulici Dečka bb, u neposrednoj blizini autoputa E75. Sam položaj sedišta kompanije obezbeđuje brzu i jednostavnu komunikaciju sa svim delovima Srbije.

Delatnost društva čine prodaja, servisiranje i održavanje kompresora, opreme za sušenje i filtraciju komprimovanog vazduha, generatora azota i kiseonika, kao i čilera za procesno hlađenje u industriji.

Poučeni iskustvima iz prakse i potrebama klijenata, sačinili smo pažljivi izbor opreme koja čini naš prodajni asortiman.

Za velike industrijske sisteme i zahtevne ili delikatne potrošače kompresori renomiranog nemačkog proizvođača BOGE Kompressoren iz Bielefelda pravi su izbor, jer su proizvedeni od vrhunskih materijala premijum kvaliteta, robusne strukture otporne na sve heavy duty uslove i odlikuju se visokom energetskom efikasnošću.

Sa druge strane, malim potrošačima nudimo široku paletu klipnih kompresora, kao i vijčanih kompresora srednjih i manjih kapaciteta još dva svetska poznata proizvođača - Ceccato i Abac iz Italije.

Kako se tehnološki procesi razvijaju, mašine i oprema postaju precizniji, delikatniji i kompleksniji, posledično se javila i potreba za kvalitetnim tretmanom komprimovanog vazduha pa, pored kompresora, našu ponudu čine i kompletan dijapazon freonskih i adsorpcijskih sušača, linijske filtracije i opreme za tretman komprimovanog vazduha, ali i kondenzata, slovenačkog proizvođača Omega-air, čiji smo i ekskluzivni zastupnik za područja Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Portfolio opreme smo dopunili i patentiranim, freonskim sušačima sa termo masom, sušačima visokog pritiska i čilerima, takođe poznatog proizvođača opreme za hlađenje i prečišćavanje vazduha MTA iz Italije.

Kako bismo svojim klijentima uštedeli vreme i novac, nudimo i mogućnost izrade instalacije za razvod komprimovanog vazduha, ali i merenja efikasnosti kompresorskih sistema, kao i stanja samih kompresora u smislu preventivne i blagovremene reakcije ukoliko se potreba za remontom kompresora bliži.

Društvo u ovom trenutku čine komercijalni i servisni sektor, kao i služba finansijskih i opštih poslova. Servisni sektor je organizovan tako da našim klijentima obezbeđuje servisno tehničku podršku 24/7. Impozantan lager originalnih i zamenskih rezervnih delova, ali i zamenske opreme koju ustupamo klijentu u cilju nesmetanog obavljanja posla, a u slučaju većih havarija ili dužih rokova isporuke, upotpunjuju osećaj sigurnosti i poverenja koje nam klijenti ukazuju.

Konstantno usavršavanje servisnog i komercijalnog sektora rezultiralo je jedinstvenim Tehnogama support programom brige o klijentu.

Snažna brend identity politika, sveprisutnost na svim, za tehniku i industriju bitnijim, sajamskim manifestacijama učinili su Tehnogamu sinonimom za kompresorsku tehniku.

Svoju opredeljenost ka kvalitetu, ispunjenju zahteva klijenata uz brigu o zaštiti životne sredine, potvrdili smo i implementacijom integrisanog sistema menadžmenta.

Otvorenost ka klijentu, pažljivo osluškivanje njegovih potreba, ali i pozitivan duh koji vlada u Tehnogami, učinili su nas, slobodno možemo reći, najpouzdanijim, ali i najpoželjnijim partnerom za kompresorsku tehniku.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost