Supermarket Univerexport

Tekelijina 15 
21101 Novi Sad 
T: 021/520‑010

Radno vreme

Ponedeljak Mo
07:00-21:00
Utorak Tu
07:00-21:00
Sreda We
07:00-21:00
Četvrtak Th
07:00-21:00
Petak Fr
07:00-21:00
Subota Sa
07:00-21:00
Nedelja Su
07:00-14:00

Kategorije

Univerexport je najveći domaći maloprodajni lanac. Osnovan je 25.09.1990. godine kao porodična firma, a istorija ovog trgovinskog lanca razvija se zahvaljujući snažnim idejama i inovativnim izborima, koje potvrđuju ključni datumi u 25 godina dugom razvoju danas prepoznatljivog brenda, koje se vezuje za kvalitetnu uslugu, širok asortiman i uvek pristupačne cene. Sa ciljem da najbolji proizvodi i najpovoljnije cene, neprekidno budu dostupni svakom kupcu danas Univerexport sa zavisnim preduzećima ima gotovo 130 prodajnih objekata.

Grupa Univerexport danas, sa zavisnim pravnim licima ima preko 2500 zaposlenih, koji aktivno učestvuju u unapređenju procesa poslovanja. Stalne investicije u razvoj, kako prodajne mreže, logistike, tako i komunikacije sa kupcima, omogućuju brzo i efikasno ispunjavanje zahteva savremenog potrošača.

Univerexport je zalažući se da potrošaču ponudu sigurnost i kvalitet još 1995. godine pokrenuo pogone lične proizvodnje, kao preteču privatne robne marke. Univerexport danas, u okviru lične proizvodnje ima Uni pekaru, Uni testenine i Uni Gelati sladolede, po posebnim italijanskim recepturama.

Logičan nastavak bio je razvoj privatne robne marke, koja je svojim kvalitetom opravdala mesto u srcu potrošača. Ako niste do sada, probajte nešto pod nazivom: Bašbaš, DajDaj, Uni, Naj Naj, Merzer, Bubzi, D'Ardi, Dirka, Dolina vina...

Kako bi potrošači u svakom trenutku u ponudi imali meso i prerađevine sa domaće farme, deo Univerexport grupe jeste i mesna industrija Bačka, čiji asortiman je kreiran da odgovori ukusima savremenog potrošača. Uzimajući najbolje od svega: prirodnog, tradicionalnog i najsavremenije tehnologije, došlo se do savršene recepture proizvoda, a poseban užitak nudi se potrošačima kroz širok asortiman proizvoda od mangulice.

Univerexport je rasprostranjen širom Vojvodine i Beograda, a na severu Vojvodine uglavnom posluje kroz prodajne formate trgovinskog lanca Trgopromet, zavisnog preduzeća i dela Univerexport Grupe.
Paralelno sa razvojem tradicionalne prodajne mreže, implementirana su savremena rešenja kako bi se potrošači zadovoljili i učinili lojalnim. Jedan od produkata neprestanog ulaganja i traganja za najboljom i najpristupačnijom ponudom za potrošača, predstavljen je 2012. godine u vidu online servisa za naručivanje i dostavu robe, pod simboličnim nazivom eLAKOLIJE. Asortimanom od preko 12.000 artikala, mogućnost lake kupovine i brze pretrage, besplatna dostava do kućnog praga na teritoriji Novog Sada, Beograda, Vršca i Subotice, čine ovaj servis jedinstvenim e-hipermarketom u Srbiji.

2014. godine Univerexport je značajno proširio svoje prodajne kapacitete i sa razlogom došao u poziciju da potrošačima opravda činjenicu da je najveći domaći maloprodajni lanac.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost