Stomatološka ordinacija Winner Smile

Strumička 7 
11050 Beograd (Voždovac) 
T: 011/406‑5018
M: 060/331‑3181

Radno vreme

Ponedeljak Mo
11:00-19:00
Utorak Tu
11:00-19:00
Sreda We
11:00-19:00
Četvrtak Th
11:00-19:00
Petak Fr
11:00-19:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Stomatološka ordinacija “Winner smile“ osnovana je sa ciljem da Beogradu pruži jedinstvenu, modernu i po svim svetskim standardima opremljenu ordinaciju.

Ova ordinacija koja se nalazi na Voždovcu (Lekinom brdu), na adresi Strumička 7 za kratko vreme postala je sinonim kako za stručno profesionalno i vrhunsko pružanje usluga u Srbiji, tako i van granica naše zemlje.

Ordinacija „Winner smile“ je centar za oralnu hirurgiju, savremenu estetsku stomatologiju i anti-aging program. Primenom najsavremenijih materijala i prateći poslednje svetske standarde „Winner smile“ pruža sve usluge iz domena: oralne hirurgije, zubne implantologije, protetike, bolesti zuba, rekonstruktivne i estetske stomatologije, ortodoncije, kao i kompletne usluge iz domena anti-aginga (PRP-vampirski tretman, 3D mezoniti, hijaluron, botox).

Oslanjajući se na Vaše želje i mogućnosti, rešavamo svaki estetski i zdravstveni problem i to sve u prijatnoj i opuštenoj atmosferi stomatološke ordinacije „Winner smile“.

Vizija ordinacije je da sa svakim pacijentom kreira i razvija odnos koji će se zasnivati na međusobnom poverenju i poštovanju, sa odsustvom straha od stomatoloških intervencija, a sa idejom da svaki sledeći tretman u ordinaciji WS predstavlja razlog za pobednički osmeh više.

Stručan tim čine stomatolozi iz različitih oblasti stomatologije koji svakoj intervenciji pristupaju timski uz međusobno konsultovanje, kako bi od samog pregleda imali jasnu viziju rešavanja svake vrste bola.

Takođe, stručni tim ordinacije „Winner smile“ u svakom trenutku je na raspolaganju svim pacijentima, kako u odabiru tretmana koji je najbolja opcija, tako i da obezbedi neophodne informacije o svakom detalju intervencije za koju se pacijent odluči, ali i da pruži adekvatan savet kada je reč o preventivi i brizi o oralnom zdravlju.

Prvi pregled u ordinaciji je besplatan i tada će te dobiti sve informacije o stomatološkom problemu koji imate, a istovremeno i o načinima i metodama da se on reši na bezbolan i efikasan način.

Ukoliko odlučite da poklonite sebi blistav osmeh koji zaslužujete, sa kojim ćete ući u novu godinu, onda je stomatloška ordinacija „Winner smile“ idelano mesto gde ćete svoju odluku sprovesti u delo.

Email: winnersmiledentaloffice@gmail.com
Instagram winnersmile.dentaloffice
Facebook: winner smile

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2018 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost Prijavite promenu