Stomatološka ordinacija Tim Dental Centar

Viktora Novaka 3 
11077 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/401‑5581
M: 063/846‑1193

Radno vreme

Ponedeljak Mo
11:00-19:00
Utorak Tu
11:00-19:00
Sreda We
11:00-19:00
Četvrtak Th
11:00-19:00
Petak Fr
11:00-19:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Pogodnosti

Načini plaćanja: gotovinsko, platnim karticama, čekovima građana, kreditima banaka, na rate putem administrativne zabrane

Stomatološka ordinacija Tim Dental Centar smeštena je na Novom Beogradu i pacijentima pruža sve vrste stomatoloških usluga. Naš tim čine dva stomatologa opšte prakse, a zahvaljujući saradnji sa specijalistima iz svih oblasti stomatologije, u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo kompletnu uslugu koja uključuje rešavanje svih stomatoloških problema.

Tim Dental Centar opremljen je po najvišim standardima stomatološke prakse. U radu koristimo materijale visokog kvaliteta uz primenu savremene tehnologije. Naš prioritet čini zadovoljan pacijent, stoga svakom pacijentu pristupamo sa naročitom pažnjom i posvećenošću. U Tim Dental Centru verujemo u minimalno invazivan pristup, stoga se trudimo da svakog pacijenta saslušamo, shvatimo njegove želje i potrebe i objasnimo kako će tačno izgledati procedura koju primenjujemo.

Zdravi zubi i lep osmeh su ono što nas pokreće i daje nam snagu da se stalno dalje usavršavamo. Pozivamo Vas da se upoznate sa nama i uverite se u našu profesionalnost, stručnost i ljubaznost.

Facebook: Tim dental centar

Instagram: timdental_centar

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost