Stomatološka ordinacija Smiledent Dr Dragan Dimitrijević

Sinđelićeva 16 
11111 Beograd (Vračar) 
T: 011/3086‑685
M: 063/274‑410

Radno vreme

Ponedeljak Mo
12:00-19:00
Utorak Tu
12:00-19:00
Sreda We
12:00-19:00
Četvrtak Th
12:00-19:00
Petak Fr
12:00-19:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Stomatološka ordinacija Smiledent pruža pacijentima kompletne stomatološke usluge iz različitih oblasti kao što su dečija i preventivna stomatologija, estetska stomatologija, oralna hirurgija i implantologija, paradontologija i laserska terapija, protetika, ortopedija vilice, hijaluronski fileri, konzervativa, zaštitne folije i beljenje zuba.

Ordinacija poseduje najsavremeniji CAD-cam, kompjuterski sistem uzimanja otisaka i modelovanja zuba, pomoću kojeg se izrađuju keramičke krunice, plombe i veniri. Ceo proces podrazumeva 3D tehnologiju uzimanja otiska, analize i dizajniranja zuba, kao i konačne izrade na 3D printeru. Na ovaj način se proces koji je nekada trajao 7-10 dana i zahtevao višestruke posete pacijenta ordinaciji, sada završava u jednom danu.

Materijali i lekovi koje koristimo u ordinaciji spadaju u najkvalitetnije proizvode poslednje generacije, koji u potpunosti zadovoljavaju sve zahteve stomatologije. Posebno izdvajamo glas jonomere koji sprečavaju nastanak sekundarnog karijesa i nanohibridne kompozite koji svojom prozirnošću pružaju neverovatne estetske mogućnosti.

Pored svega navedenog, u ordinaciji Smiledent nudimo i mogućnost ubrizgavanja hijaluronskih filera u cilju nadoknađivanja hijaluronske kiseline, koja u procesu starenja nestaje iz kože. Na ovaj način možete nadoknaditi sopstvene materije koje ste tokom vremena izgubili.

Naša ordinacija nalazi se u Sinđelićevoj ulici na Vračaru, u centru Beograda, gde će Vas dočekati uvek ljubazno i stručno osoblje, spremno da pomogne po pitanju svake nedoumice ili straha naših pacijenata. Dođite i uverite se i sami u profesionalnost i kvalitet ordinacije Smiledent.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost