• Stomatološka ordinacija Panakeia

  Praška 28 
  11030 Beograd (Čukarica) 
  T: 011/354‑4481

  Stomatološka ordinacija Panakeia je već dugi niz godina posvećena zdravom i lepom osmehu. Usluga podrazumeva vrhunske stomatološke tretmane koji se izvode uz najsavremeniju opremu i ljubazno osoblje.

  Kompletna ponuda stomatoloških usluga

  Panakeia je jedna od retkih stomatoloških ordinacija koja se može pohvaliti da pokriva kompletan dijapazon stomatoloških usluga koje uključuju kako estetsku stomatologiju, tako i složene intervencije koje zahtevaju prisustvo hirurga.

  Pregledi, lečenje bolesti zuba, implanti, dečja preventivna stomatologija, protetika, parodontologija, oralna hirurgija i ortopedija vilica - sve usluge na jednom mestu.

  Vrhunski stomatolozi

  Stručnost, predusretljivost, ljubaznost i konstantno usavršavanje i praćenje novina iz oblasti stomatologije odlike su svih zaposlenih u Panakei što je potvrdio veliki broj zadovoljnih pacijenata koji nas rado preporučuju svojim prijateljima.

  Najmodernije procedure i provereni materijali

  Od prvog ulaska u stomatološku ordinaciju Panakeia, pacijente očekuje prijatna atmosfera i izuzetna usluga. Pri radu se koriste samo provereni i najmoderniji materijali i procedure uz maksimalni nivo higijene i sterilizacije materijala. Svi materijali i oprema nabavljaju se od proverenih proizvođača kojima su osnovne osobine kvalitet i trajnost.

  Finansijska procena

  Upitom preko telefona ili putem e-mail-a omogućena je prva besplatna konsultacija. Nakon toga, vaš zahtev analizira tim lekara i formira se plan lečenja uz koji dobijate i plan intervencija, kao procenu cene.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost