Stomatološka ordinacija Kruna Dent

Vukice Mitrović 62 
11000 Beograd (Vračar) 
M: 060/5577‑886

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-16:00
Utorak Tu
09:00-16:00
Sreda We
09:00-16:00
Četvrtak Th
09:00-16:00
Petak Fr
09:00-16:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Sa željom da doprinese zdravlju i lepoti Vašeg osmeha ordinacija Kruna Dent odobrava različite popuste za svoje stalne ali i nove pacijente, kao i mogućnost plaćanja na više mesečnih rata i čekovima gradjana. Dugogodišnje iskustvo, veliki broj zadovoljnih pacijenata, profesionalnost, stručnost i kvalitet u službi zdravlja Vaših usta i zuba.

Stomatološka ordinacija Kruna Dent osnovana je 2010 godine. Nalazimo se na Vračaru, u blizini doma zdravlja i Beogradskog dramskog pozorišta. I do nas se veoma lako može doći linijama javnog prevoza 21,22,29,26 i 25.

Naša glavna misija je očuvanje lepote i zdravlja usta i zuba naših pacijenata, a uz pomoć najsavremenije opreme i materijala koje koristimo. I pored velikog iskustva nastavljamo da redovno posećujemo seminare, kongrese, kurseve u svojoj struci, radi daljeg usavršavanja i praćenja najnovijih metoda i dostignuća u stomatologiji.

Usluge:

  • popravke zuba i lečenje kanala korena zuba
  • fiksna protetika ( metal keramika, bezmetalna keramika, cirkonijum i litijum disilikatna keramika, fiberglas nadogradnje, livene nadogradnje)
  • mobilna protetika ( totalne proteze, parcijalne akrilatne proteze, vizil proteze sa atečmenima, beli fleksibilni vizil)
  • kombinovani radovi
  • parodontologija ( konzervativno i hirurško lečenje parodontopatije)
  • estetska stomatologija ( viniri, bezmetalne krune, izbeljivanje zuba )
  • dečija stomatologija

U Kruna Dent stomatološkoj ordinaciji nudimo kompletnu stomatološku uslugu, uz najbolje moguće rezultate, zahvaljujući tehnologijama koje koristimo.
Lep i prijatan ambijent, uvek nasmejani stomatolozi i individualni pristup pomažu našim pacijentima da se reše straha od posete zubaru. Trudimo se da sve intervencije budu što bezbolnije i minimalno invazivne zbog čega nam se pacijenti rado vraćaju na kontrole i izlaze iz naše ordinacije rasterećeniji, zadovoljni i sa osmehom.

© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost