Stomatološka ordinacija Gentle touch

Resavska 36 /I 
11000 Beograd (Savski Venac) 
T: 011/362‑5044
M: 064/173‑9479

Naša stomatološka ordinacija se nalazi u Beogradu na Vračaru. Pošto smo uložili vremena i truda i opremili se najsavremenijim aparatima – možemo sa sigurnošću da Vam kažemo da ćete kod nas dobiti pravi tretman za svaku stomatološku uslugu, a prijatna atmosfera i moderan ambijent će Vam olakšati čitavu stvar i pomoći da se opustite.

Stručni tim će vam pružiti vrhunsku uslugu, kada je u pitanju oralna hirurgija, popravka zuba ili bilo koji tretman iz domena estetske stomatologije.

Za vaš savršen osmeh

Nova vrsta faseta (vinira) je Componeer. Sastav njegov se sastoji od nanohibridnog kompozita koji je veoma otporan. Proizvodi se u Švajcarskoj. Za estetiku zuba je veoma bitno i to što je površina prirodna i sjajna. Ove fasete su u prednosti nad keramičkim, jer su mnogo jeftinije, a manji je i obim bušenja zuba, što će se Vam posebno dopasti i neće biti onog neprijatnog osećaja kada se zub buši. Ove fasete Vam omogućuju prirodniji sjaj, pa će Vam i osmeh biti mnogo lepši.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2018 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost Prijavite promenu