Stomatološka ordinacija Family Dentist B

Bulevar Zorana Đinđića 70 /4 
11070 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/2136‑437
M: 063/292‑918

Radno vreme

Ponedeljak Mo
10:00-20:00
Utorak Tu
10:00-20:00
Sreda We
10:00-20:00
Četvrtak Th
10:00-20:00
Petak Fr
10:00-20:00
Subota Sa
10:00-15:00
Nedelja Su
ne radi

Family Dentist B stomatološka praksa poseduje savremeno opremljen prostor koncipiran u dve nezavisne ordinacije namenjene tretmanima svih vrsta stomatoloških oboljenja. U svom delokrugu rada uključujemo polivalentnu stomatološku praksu i sve vrste specijalističkih intervencija:

~ preventivnu stomatologiju

~ dečiju stomatologiju

~ ortodonciju

~ konzervativu (plombiranje zuba)

~ endodontsko lečenje zuba

~ stomatološku protetiku

~ estetsku stomatologiju

~ parodontologiju

Stomatološka ordinacija Family Dentist B uvek prati svetske trendove i trudi se da ide u korak sa inovacijama, pa Vam tako možemo ponuditi nešto sasvim novo u našem okruženju - bezbolno apliciranje anestezije, bez bola i igle, najnovijim sistemom Comfort-In. U pitanju je sistem za ubrizgavanje anestezije bez igle, dizajniran sa namenom za brzo, bezbedno i bezbolno potkožno davanje farmaceutskih supstanci.

Najnoviji tehnološki dodatak naše ordinacije je Biolase Epic X laser poslednje generacije.

Biolase Epic X diodni laser je novi inovatini uređaj koji ima novu softversku tehnologiju na tržištu. On nudi brz pristup, brzo izbeljivanje i izuzetnu prilagodljivost zajedno sa svojim karakteristikama kao što su režim za terapiju bola, poboljšane postavke za veću udobnost pacijenta. Biolase Epic X je stvoren da bude najsvestraniji diodni laser na tržištu. Osim toga, ovaj laser ima jedinstvenu mogućnost lečenja temporomandibularnog zgloba.

Karakteristike Biolase Epic X lasera:

  • Najbrže ordinacijsko izbeljivanje zuba.
  • ComfortPulse tehnologija koja sprečava pregrejavanje - jedinstveno među laserima na tržištu.
  • Tretman temporomandibularnog zgloba i terapija bola - jedinstveno među laserima na tržištu.

Novi diodni laser, Epic X - Biolase u svakodnevnoj upotrebi prilikom hirurških intervencija u parodontološke, endodontske i estetske svrhe.

Dugogodišnja praksa Stomatološke ordinacije Family Dentist B posvećena je pružanju visokokvalitetnih dentalnih usluga Vama i Vašoj porodici nežno i na siguran način.

Sa svakim pacijentom detaljno razgovaramo o problemima koje ima, o potencijalnim, najboljim rešenjima kao i o ceni tretmana, te mogućim opcijama plaćanja i sve to pre nego što utvrdimo početak terapije. Vaš pravi izbor je naša stomatološka ordinacija jer Vaš osmeh je jedini lek a zadovoljstvo pacijenata naša nagrada.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost