Stomatološka ordinacija Dr Simić

Baba Višnjina 49 
11000 Beograd (Vračar) 
T: 011/344‑7927, 344‑9459

Radno vreme

Ponedeljak Mo
10:00-18:00
Utorak Tu
10:00-18:00
Sreda We
10:00-18:00
Četvrtak Th
10:00-18:00
Petak Fr
10:00-18:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Specijalistička stomatološka ordinacija Dental Simić postoji već 34 godine i nalazi se u Baba Višnjinoj ulici. Ordinaciju su osnovali dr Simić Nebojša, specijalista oralne hirurgije i implantologije, jedan od naših prvih implantologa, član saveta privatnog stomatološkog fakulteta i potpredsednik oralne sekcije SCG i dr Simić Vesna, specijalista ortopedije vilica. U ordinaciji takođe rade dr Milan Gros, specijalista oralne hirurgije i dr Marija Pavličić.

Ordinacija Dental Simić pruža pacijentima kompletan tretman zaštite i prevencije karijesa, prevencije nastanka određenih nepravilnosti zuba i vilica, kao i prevencije oboljenja mekih tkiva. Nudimo Vam fluorisanje zuba, zalivanje fisura, poliranje zuba. Nudimo Vam usluge iz oblasti estetske stomatologije, implantologije, oralne hirurgije, ortopedije vilice i dečije stomatologije. Kod nas možete obaviti beljenje zuba i staviti zubne ukrase. U ordinaciji vršimo i ugradnju krunica i mostova, stavljanje faseta, nadogradnju, kao i mobilnu i fiksnu protetiku.

Prvi pregled, kao i sve vrste konsultacija u ordinaciji Dental Simić su besplatni. Tokom pregleda objasnićemo Vam sve načine na koje možete rešiti problem i koji način je za Vas najbolji, a dajemo i predračun za svaku od mogućnosti. Ukoliko imate pitanje za nas, možete nam ga postaviti i preko naše web stranice, a mi ćemo se potruditi da u najkraćem roku dobijete potpun odgovor sa svim potrebnim objašnjenjima.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost Prijavite promenu