Stomatološka ordinacija Dr Radlovački

Kralja Milutina 51 
11000 Beograd (Savski Venac) 
T: 011/3612‑415
M: 069/3612‑415

Radno vreme

Ponedeljak Mo
11:00-19:00
Utorak Tu
11:00-19:00
Sreda We
11:00-19:00
Četvrtak Th
11:00-19:00
Petak Fr
11:00-19:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Ordinacija Dr Radlovački je specijalistička ordinacija stomatološke protetike. Uspešno posluje već 25 godina, u centru grada nedaleko od trga Slavija. Veliko iskustvo zajedno sa najsavremenijom tehnologijom i savremenim stomatološkim materijalima je naš ključ za uspeh. Interdisciplinarni tim stomatologa na čelu sa spec. Dr Radlovački nam omogućava da pristuipimo Vašem problemu i sagledamo ga iz više uglova i tako dođjemo do najboljeg rešenja za Vas.

Prvi pregled i konsultacije su besplatni. Upoznajemo se sa Vama i Vašim problemom, zajedno sa vašim željama poštujući biološke principe, ali i finansijske mogućnosti pravimo plan terapije koja će poboljšati kvalitet Vašeg života.

Stomatološka protetika, koja uključuje rehabilitacija usta i zuba tj nadoknadu zuba, i estetsku stomatologiju, je grana stomatologije kojom se najviše bavimo u ordinaciji.

Za izradu krunica koristimo 3shape intraoralni skener, i 3D štampač. Šta to znači za pacijente? Znači precizniji rad, a samim tim i dugotrajniji, manji vremenski rok izrade rada, veći komfor (bez uzimanja otiska). Koristeći alate digitalne stomatologije omogućeno nam je da Vam unapred pokažemo kako će Vaš osmeh izgledati, i učestvujete u stvaranju istog. Kompozitne fasete takođe dizajniramo u softveru i izrađujemo uz pomoć 3D printera u ordinaciji.

Korišćenje digitlane stomatologije omogućilo nam je i izradu providnih folija za ispravljanje zuba, kao i sigurniju ugradnju implantata uz kompjuterski vođenu implantologiju.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost