Stomatološka ordinacija DentaN dr Miloje Stefanović

Mutapova 43 
11118 Beograd (Vračar) 
T: 011/244‑0901
M: 063/231‑127

Radno vreme

Ponedeljak Mo
14:00-20:00
Utorak Tu
14:00-20:00
Sreda We
14:00-20:00
Četvrtak Th
14:00-20:00
Petak Fr
14:00-20:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Specijalistička stomatološka ordinacija DentaN poseduje višedecenijsko iskustvo u radu sa pacijentima. U ordinaciji se primenjuju najsavremenije svetske metode u lečenju zuba, uz savremenu opremu i materijale proverenog kvaliteta.

Stručno i nadasve ljubazno osoblje pre svake intervencije razgovara sa pacijentima, iznosi im terapeutske mogućnosti i upoznaje ih sa procedurom, trudeći se da strah od zubara u potpunosti nestane. U ordinaciji možete dobiti i stručne konsultacije uz edukaciju o oralnoj higijeni i prevenciji zubnih bolesti, kako biste ih uspešno sprečili i sveli na minimum.

Koristeći savremenu dijagnostiku, ordinacija DentaN pruža usluge iz domena protetike, paradontologije, ortodoncije, oralne hirurgije, zubne implantologije i dečije stomatologije. U ponudi je širok dijapazon stomatoloških usluga od oralne higijene, preko beljenja i popravke zuba do vrhunske estetke stomatologije.

U prijatnoj i opuštenoj atmosferi stomatološke ordinacije DentaN, smeštenoj na Vračaru u blizini Hrama Svetog Save, svi pacijenti imaju mogućnost besplatnog prvog pregleda u cilju pravovremenog otkrivanja potencijalnih problema. Zakažite svoj termin i dođite da se upoznamo i učinimo Vaš osmeh još lepšim.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost