Stomatološka ordinacija Cvetić Dent Belgrade Dental Spa

Petrogradska 14 
11118 Beograd (Vračar) 
T: 011/323‑8028
M: 065/323‑8028

Radno vreme

Ponedeljak Mo
12:00-19:00
Utorak Tu
12:00-19:00
Sreda We
12:00-19:00
Četvrtak Th
12:00-19:00
Petak Fr
12:00-19:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Belgrade Dental Spa – Cvetić Dent je stomatološa ordinacija iza koje stoji dugogodišnje iskustvo i tradicija. Smeštena je na odličnoj lokaciji do koje možete lako i brzo stići. Personalizovan pristup koji primenjuju u svakodnevnom poslu izdvaja ih i čini ih jedinstvenim na ovim prostorima.

Stomatološka ordinacija Cvetić Dent – Belgrade Dental Spa prati razvoj u tehnologiji, pa se može pohvaliti modernim aparatima i materijalima svetski poznatih proizvođača što se kvalitetno manifestuje kroz njihov rad i pružanje usluga. U poslu je dugih 15 godina. Tu se ne zaustavlja i nastavlja sa daljim usavršavanjem i radom.

Profesionalnost i odgovornost

Stručnjaci iz različitih stomatoloških disciplina čine tim zaposlenih koje odlikuje pre svega profesionalan pristup poslu, odgovornost i predanost. Pacijenti su na prvom mestu i pružanje prave i adekvatne nege. Cilj im je da opuste pacijente kako bi svaka njihova ponovna poseta bila uživanje, a ne noćna mora. Ugodnu atmosferu stvara i enterijer same ordinacije koji razbija mitove o stomatologiji kao hladnoj i sterilnoj medicinskoj profesiji.

Sve stomatološke usluge na jednom mestu

Ovaj centar stomatologije visokog standardna pruža sve neophodne stomatološke usluge. Dijapazon usluga obuhvata protetiku, implantologiju, paradontologiju, oralnu hirurgiju, ortopediju vilice. Cvetić Dent – Belgrade Dental Spa je ordinacija koja pruža i usluge dečije i preventivne stomatologije. A poznato je koliko je važna redovna kontrola zuba, oralna higijena i poseta stomatologa. Bilo da Vam nedostaje zub, želite da izbelite zube ili imate problema sa škripanjem zuba noću, stomatološka ordinacija Belgrade Dental Spa će Vam pomoći. Pored standardnih stomatoloških usluga, pružaju pomoć i osobama koje imaju problema sa hrkanjem, jer u ponudi imaju aparat protiv hrkanja.

Sa Cvetić Dent – Belgrade Dental Spa ordinacijom poseta zubaru ne predstavlja stres, već uživanje u opuštenoj atmosferi. Vrhunska usluga, multidisciplinarni tim koji stoji iza ove ordinacije i zadovoljni pacijenti su dokaza dobrog i odgovornog poslovanja.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost