Steffes nameštaj

Ugrinovački put 35/V 
11080 Beograd (Zemun) 
M: 063/528‑333

Steffes započinje proizvodnju davne 1997. godine. Danas je poslovanje Steffes-a zasnovano na proizvodnji i prodaji širokog asortimana proizvoda od drveta visokog kvaliteta - nameštaj, stolarija, podne i zidne obloge (parket, laminat, brodski pod, lamperija...), kao i drveni elementi za enterijer i građevinarstvo (lajsne, garnišne, građa...). Pored standardnih dimenzija, svi proizvodi mogu se izraditi u dimenzijama po želji kupca.


Sedište kompanije nalazi se u Arilju, a naši proizvodi dostupni su na tri lokacije u Beogradu, u Borči, Zemunu i na Zvezdari.


Zahvaljujući iskustvu stečenom kroz dugogodišnji rad, uspeli smo da sagledamo sve potrebe koje se javljaju od izgradnje do opremanja jednog stambenog objekta i na taj način odgovorimo zahtevima naših kupaca.


Kvalitet, koji nas od početka karakteriše i poverenje, koje smo vremenom stekli kod potrošača, brižljivo čuvamo. U našim prodajnim objektima zaposleno je osoblje koje će ljubazno dočekati svakog posetioca i spremno izaći u susret svim njegovim zahtevima.


Dođite i uverite se u kvalitet naših proizvoda.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost