Stefan Beograd - proizvodnja posteljine, jastuka i tekstila iz Arilja

5 1
1 recenzija
5
5
Medu najboljim
Smederevski put 39/A 
11000 Beograd (Leštane) 
T: 011/8036‑606

28 godina posvećenosti, upornosti i profesionalnosti čine da STEFAN kućni tekstil oplemenjuje Vaš životni prostor dajući mu kvalitet više...

Bogat proizvodni program posteljina, jastuka, jorgana, prekrivača, stoljnjaka, kao i kompletan frotirski program (peškiri, plažni peškiri, bade mantili...)

ZA SNOVE U BOJI naši kompleti i pojedinačni delovi posteljine idealan su izbor. Napravljeni su od prirodnih, pamučnih materijala u novim i uvek modernim dezenima.

Jastuci iz COMODO linije proizvedeni su poboljšanim procesom obrade šupljih silikoniziranih vlakana. Zahvaljujući svojoj elastičnosti, odlično se prilagođavaju svim kičmenim deformitetima i već godinama su najprodavaniji proizvod na tržištu.

ACTIGARD proizvode preporučujemo osobama sa problemima alergija, astme i oboljenja bronhija izazvanih mikroorganizmima, grinjama i gljivama. Kvalitet i dorada pamučnih materijala i polieterskog punila garantuju sterilnu sredinu za zdrav i miran san.

Naročit deo naše ponude čine proizvodi u potpunosti napravljeni od prirodnih materijala: pamuka, vune i ljuspica heljde. Prirodni materijali pomažu održavanju optimalne temperature i vlažnosti, veoma su prijatni i za razliku od veštačkih materijala, ne stvaraju statički elektricitet.

Širok asortiman kvalitetnih i ukusno dezeniranih proizvoda kućnog tekstila može obogatiti i ulepšati doživljaj Vašeg životnog prostora.

Pri izradi proizvoda namenjenih deci i bebama, posebnu pažnju posvećujemo izboru materijala i dezena, što ih čini zdravim i prijatnim. Iz širokog asortimana za decu izdvajamo bebi program sa Disney licencnom, kao i licencama Zvezde i Partizana.

Atraktivni setovi prekrivača, čaršafa, jastučnica i dekorativnih jastučića u različitim kombinacijama materijala, dezena i boja nude kompletna rešenja za opremanje Vaših spavaćih soba-moderno i praktično.

Kao poseban segment naše proizvodnje izdvaja se hotelski program: posteljina, peškiri, bade mantili, prekrivači, jastuci, jorgani i stolnjaci različitih materijala i velikog izbora dezena zadovoljiće Vaše potrebe za estetikom, ali i neophodnim kvalitetom.

Recenzije (1)

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost