Stefan Beograd - proizvodnja posteljine, jastuka i tekstila iz Arilja

5 1
1 recenzija
5
5
Medu najboljim
Smederevski put 39/A 
11000 Beograd (Leštane) 
T: 011/8036‑606

28 godina posvećenosti, upornosti i profesionalnosti čine da STEFAN kućni tekstil oplemenjuje Vaš životni prostor dajući mu kvalitet više...

Bogat proizvodni program posteljina, jastuka, jorgana, prekrivača, stoljnjaka, kao i kompletan frotirski program (peškiri, plažni peškiri, bade mantili...)

Kompleti posteljine i njeni pojedinačni delovi, urađeni od pamučnih materijala učiniće da se uvek budite sveži. Uvek novi, moderni dezeni ZA SNOVE U BOJI.

Jastuci iz linije COMODO su već godinama najprodavaniji na tržištu, dodatno poboljšanje procesa obrade šupljih silikoniziranih vlakana III generacije garantuje visoku i trajnu elastičnost i prilagodljivost svim deformitetima kičme.

ACTIGARD proizvode preporučujemo osobama sa problemima alergija, astme i oboljenja bronhija izazvanih mikroorganizmima, grinjama i gljivama. Kvalitet i dorada pamučnih materijala i polieterskog punila garantuju sterilnu sredinu za zdrav i miran san.

Poseban segment naše ponude čine proizvodi izrađeni u potpunosti od prirodnih materijala: vune, pamuka i ljuspica heljde. Prirodni materijali, vuna i pamuk obezbeđuju idealnu temperaturu i vlažnost tokom sna, ne stvaraju statički elektricitet i vrlo su prijatni.

Širok asortiman kvalitetnih i ukusno dezeniranih proizvoda kućnog tekstila može obogatiti i ulepšati doživljaj Vašeg životnog prostora.

Pri izradi proizvoda namenjenih deci i bebama, posebnu pažnju posvećujemo izboru materijala i dezena, što ih čini zdravim i prijatnim. Iz širokog asortimana za decu izdvajamo bebi program sa Disney licencnom, kao i licencama Zvezde i Partizana.

Atraktivni setovi prekrivača, čaršafa, jastučnica i dekorativnih jastučića u različitim kombinacijama materijala, dezena i boja nude kompletna rešenja za opremanje Vaših spavaćih soba-moderno i praktično.

Poseban segment naše proizvodnje jeste hotelski program. Različiti materijali i dezeni koje imamo u ponudi pomoći će da ispunite vaše potrebe za dizajnom, ali i kvalitetom koji je u ovom segmentu neophodan. U ponudi imamo bade mantile, peškire, prekrivače, posteljine, jorgane, jastuke, stolnjake.

Recenzije (1)

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost