Stambeno poslovni kompleks Energoprojekt Sunnyville

Slanački put 80-80D 
11000 Beograd (Palilula) 
T: 011/220‑3444
M: 062/240‑824

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-17:00
Utorak Tu
09:00-18:00
Sreda We
08:00-19:00
Četvrtak Th
08:00-19:00
Petak Fr
09:00-18:00
Subota Sa
09:00-17:00
Nedelja Su
10:00-15:00

U naselju Višnjička banja, u blizini Dunava, izgrađen je stambeno-poslovni kompleks Energoprojekt Sunnyville. Glavni inženjerski i građevinski izvođač, Energoprojekt, je kompanija čije ime već 67 godina stoji kao sinonim za kvalitet. Sunnyville je urbani kompleks namenjen mladim ljudima, parovima i porodicama koje žele da uživaju u pogledu na Dunav. Sa ukupno 215 stanova, nekoliko lokala i podzemnom garažom, ovaj kompleks je postavljen po najvišim urbanističkim i arhitektonskim standardima. Ukoliko tražite novi stan u Beogradu, ovaj sunčani kompleks može da vam pruži pravu oazu mira uz maksimalnu funkcionalnost.

Lokacija
Energoprojekt Sunnyville nalazi se na 1,5 km od Ada Huje i 6 km od centra grada, dok se Big Shopping Centar nalazi na samo 1,5 km. Ako tražite stan u Beogradu sa pogledom na Dunav, na pravom ste mestu. U okviru samog kompleksa nalaze se lokali u kojima će biti kafe-restorani i prodavnice.

Zelena gradnja
Ono što je karakteristično za svaku novogradnju jeste da mora ispunjavati zakonski određene propise vezane za energetsku efikasnost. Inženjeri su za Energoprojekt Sunnyville otišli korak dalje, pa je postignut energetski razred B. Za to su korišćeni kvalitetni građevinski materijali. Sendvič fasadni zidovi sa kamenom vunom obezbeđuju izuzetnu termičku izolaciju, a samim tim i izolaciju od buke. Zelena gradnja garantuje dugotrajnost i visok standard življenja, koji podrazumeva malu potrošnju energije, veliku iskorišćenost prostora i komforne uslove za život.

Stanovi
Svi stanovi imaju savremen enterijer u neutralnim tonovima koji naglašava kvalitet ove moderne gradnje. Stanovi imaju terase, dok oni u prizemlju imaju male travnate bašte. U ponudi su različite strukture stanova: garsonjere, jednoiposobni, dvoiposobni, trosobni, kao i Sunny Lux petosobni stanovi. Stanovi su od 28 m2 do 170 m2. Prilagođeni su potrebama modernog čoveka, tako da svaki stan ima neprohodne sobe i prostranu dnevnu sobu. Takođe, svaki stan poseduje ostavu i regulaciju grejanja termo ventilima.


Moderna zgrada za modernog čoveka
Svaka zgrada ima liftove koji idu do svih etaža, uključujući i podzemne garaže. Prilaz u garažu je omogućen direktno sa saobraćajnice. Zgrade su niske spratnosti i okružene su zelenilom. Grejanje kolsko-pešačkih staza i oluka je senzorsko. Takođe, spoljašnje osvetljenje i osvetljenje u garažama aktivira se na senzor. Pešačke staze su prilagođene kolicima i obezbeđen je komforan pristup svim objektima. U zgradi je uvedena optička mreža za najsavremeniju digitalnu konekciju za internet, telefon i televiziju.

Za sve one koji su u potrazi za novim domom Energoprojekt Sunnyville je odličan izbor. Urbanistički planirano naselje Višnjičko polje, u kojem se ovaj kompleks nalazi, u okviru svog reona će imati i javne ustanove, brojne zelene površine i mesta zabavnog karaktera. Budućnost je svetla u Sunnyville-u!

  • Udaljenost od centra 6 km
  • Visok kvalitet gradnje (sendvič fasadni zidovi 47 cm, međuspratne betonske ploče 22 cm)
  • Stanovi sa terasama i stanarskim ostavama
  • Komfor visokih plafona (2,7 m) i velikih prozora
  • Liftovska veza od garaže do potkrovlja
  • Grejanje saobraćajnica i oluka
  • Komforna garaža, sprinkler sistem, dojava požara, dizel agregat
  • Profesionalni upravnik, tekuće održavanje objekata i kompleksa, održavanje zelenila
  • Noćno obezbeđenje kompleksa, video nadzor

Kontakt telefoni: 011/220-3444, 062/240-824, 062/240-665
prodaja@energoprojekt.rs
www.energoprojektsunnyville.rs

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost