Specijalna hirurška bolnica Hirurgija Dr Drašković

Braničevska 13 
11118 Beograd (Vračar) 
T: 011/344‑8541, 344‑8547

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-21:00
Utorak Tu
08:00-21:00
Sreda We
08:00-21:00
Četvrtak Th
08:00-21:00
Petak Fr
08:00-21:00
Subota Sa
08:00-15:00
Nedelja Su
ne radi

Kategorije

Specijalna hirurška bolnica „Hirurgija dr Drašković“ je jedan od najuglednijih centara jednodnevne hirurgije na Balkanu. U bolnici je uz pomoć savremenih metoda moguće operativno lečenje mnogobrojnih bolesti iz domena vaskularne i opšte hirurgije, kao i onkologije dojke. U sklopu bolnice postoji i mikrobiološka laboratorija, aparati za dijagnostiku - kolonosklopiju, gastoskopiju i cistoskopiju, kao i najsavremeniji ultrazvuk.

Specijalna bolnica je u hiruršku praksu u Srbiji uvela nove metode i procedure koje se koriste u svetu, a koje su izuzetno efikasne. Cilj takvih metoda je da se kroz proces jednodnevne hirurgije rešavaju svi problemi koje je moguće tako lečiti, što znači da je pacijent već 24 sata nakon operacije potpuno spreman da samostalno napusti bolnicu i da radi.

Jednodnevna hirurgija posebne rezultate daje po pitanju trajnog lečenja hemoroida, operacije vena itd.

Operacija hemoroida

U bolnici „Hirurgija dr Drašković“ operacija hemoroida se radi savremenom THD metodom, koja omogućava trajno lečenje hemoroida. Ponosni smo na najveću seriju uspešno operisanih pacijenata THD metodom u svetu. U skladu sa principima jednodnevne hirurgije, pacijent je brzo nakon ove operacije potpuno spreman za kretanje i rad, bez potrebe za dugim oporavkom.

Savremena operacija vena

Operacija vena je moguća i bez reza, laserom ili vodenom parom, čime se problem potpuno otklanja, a nema reza, rane, niti je potreban period oporavka. Ne manje važno, operacija vena ovim metodama je i sa estetskog stanovišta daleko pogodnija, jer nema ožiljka.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost