• Specijalna bolnica za internu medicinu Nova Vita

  Patrijarha Dimitrija 36 
  11090 Beograd (Rakovica) 
  T: 011/356‑5210
  M: 065/444‑1015

  Radno vreme

  Ponedeljak Mo
  00:00-24:00
  Utorak Tu
  00:00-24:00
  Sreda We
  00:00-24:00
  Četvrtak Th
  00:00-24:00
  Petak Fr
  00:00-24:00
  Subota Sa
  00:00-24:00
  Nedelja Su
  00:00-24:00

  Specijalna bolnica za internu medicinu Nova Vita prva je i jedina bolnica ove vrste u Srbiji. Specijalizovani smo za palijativnu negu pacijenata obolelih od malignih bolesti u terminalnim fazama, ali i drugih teških i neizlečivih bolesti iz oblasti interne medicine i neurologije. Pacijentima garantujemo privatnost, vrhunske uslove i nesmetane posete članova porodice. Sve sobe i apartmani različite strukture opremljeni su udobnim krevetima sa antidekubitalnim dušecima, kablovskom televizijom, WiFi internetom i klima uređajima. Takođe, u okviru bolnice nalazi se kuhinja sa prostranom trpezarijom i dnevnim boravkom.

  Nova Vita bolnica podeljena je na nekoliko funkcionalnih celina:

  • Bolnički stacionar sastoji se od Odeljenja za onkologiju i hematologiju i Odeljenja za internističke bolesti. Pacijentima smeštenim u stacionaru obezbeđene su sve potrebne medicinske, terapijske i dijagnostičke usluge uz stalni nadzor lekara. Stacionar ima 35 komfornih soba opremljenih po najvišim svetskim standardima.
  • Poliklinička služba obezbeđuje ambulantne preglede i terapiju, kompletnu dijagnostiku i laboratorijske analize, kao i savetovalište za zdrav način života.
  • Dnevna bolnica namenjena je za primenu hemoterapije i savetovališta za onkološke pacijente.

  U bolnici Nova Vita izuzetno se polaže na odgovarajuću ishranu, te je ona sastavljena od namirnica prirodnog porekla bez genetski modifikovanih sastojaka. Dnevni jelovnik prilagođen je nutritivnim i kalorijskim potrebama pacijenata, a naročita pažnja poklanja se potrebama pacijenata različitih veroispovesti i alternativnog načina ishrane.

  Naš tim čine lekari specijalisti iz oblasti interne medicine, imunologije, radiologije i neurologije, lekari saradnici različitih specijalnosti i posebno obučen kadar medicinskih sestara i tehničara.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost