Specijalna bolnica za bolesti zavisnosti Drajzerova

5 2
2 recenzije
Teodora Drajzera 44 
11000 Beograd (Savski Venac) 
T: 011/3671‑429

Kategorije

Recenzije (2)

Specijalna bolnica za bolesti zavisnosti Drajzerova
5
5
Vesna Dragicevic
Pozdrav majke čijem sinu og 22god.pozrebna je pomoć, a odbija lečenje. Zadnjih 6meseci upražnjava marihuanu ili dzoint, ni saa ne znam. Toliko toplih reči od muza i mene da prestane, od muza i mene, pristane da prekine, ali samo nam daje lazno obećanje. Muz se protivi tome sto se tiče lečenja, moze on to sam, dok ja smatram da mu treba pomoć. Kako kada zivim u Nemačkoj. Kakav je Vas predlog?! Očajna i preplasena majka. Hvala unapred.
Specijalna bolnica za bolesti zavisnosti Drajzerova
5
5
Nenad Prelevic
bolnica teodora drajzera je bolnica koja je pmogla svakom kome je bila potrebna pomoc nikoga nije ostavila na cedilu svima koi su u problemu ili su bili prihvatala ih je oberucke da postanu ljudi sa moralom,zato ovim putem pozdravljam sve koji rade u dispanzeru od sestara koje dele terapiju pa do doktora vucetic,raicevic,posebno dr.obrenovic/protic,pavla i tarapeute mariju,maju,draganu i radeta zato sam sa devojkom donirao dva tega da pacijenti koji leze na intezivnoj i poluintezivnoj pa i zenama da imaju da se malo relaksiraju na radnoj terapiji i apelujem ako bi svako treci donirao sve sto vise ne koristi kao npr.knjige,rekete za stoni tenis i tako te stvari vezane za pacijente ono sto je njima falilo dok su lezali na odelenju ,mozda treba sada mladjima.hvala celom timu sto me je izveo na pravi put i sto vise nemoram da vrsim krivicna dela.dr obrenovic mi je dala motivaciju za zivotom razgovorom i terapijom koja je toliko adekvatna da se ne primecuje a ja se bolje osecam i nabacio sam preko 15kg telesne mase.pozdravljam i one koje sam zaboravio i ja im se izvinjavam.NENAD PRELEVIC PRLE SA BANOVOG BRDA

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite

Slični objekti

© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost