Specijalistička pedijatrijska ordinacija Doktorka Tanja

Kursulina 39/1 
32300 Gornji Milanovac 
T: 032/710‑510
M: 065/8480‑759

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-18:00
Utorak Tu
10:00-18:00
Sreda We
10:00-18:00
Četvrtak Th
10:00-18:00
Petak Fr
09:00-16:00
Subota Sa
10:00-12:00
Nedelja Su
ne radi

Specijalistička pedijatrijska ordinacija „Doktorka Tanja“ se nalazi u prijatnom ambijentu, u centru Gornjeg Milanovca, na raskrsnici sa Karađorđevom ulicom, preko puta Telemarka. Osnovana je u aprilu 2018. godine. Osnivač je Dr Tatjana Milošević, specijalista pedijatrije sa višegodišnjim iskustvom rada u Porodilištu i na Dečjem odeljenju Opšte bolnice Gornji Milanovac.

U ordinaciji možete obaviti sve redovne preglede dece, koji podrazumevaju praćenje rasta i razvoja deteta od novorođenačkog uzrasta do punoletstva. Savetodavan rad sa roditeljima se vrši tokom redovnih pregleda, kao i putem radionica-predavanja u malim grupama. Akcenat je na unapređenju i zaštiti mentalnog zdravlja dece i mladih, primarnoj prevenciji - otkrivanju i praćenju dece i omladine pod rizikom, savetovanju dece, omladine, i njihovih roditelja, kao i ranom otkrivanju mentalnih poremećaja dece i omladine.

Ukoliko je Vaše dete bolesno, obaviće se stručni pregled, postaviti dijagnoza i započeti lečenje po najsavremenijim protokolima koji se baziraju na medicini zasnovanoj na dokazima. U slučaju potrebe za timskim sagledavanjem stanja Vašeg deteta, angažovali smo subspecijaliste, magistre i doktore nauka Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije „Dr Vukan Čupić“ iz Beograda.

Ako se Vaše dete razboli tokom vikenda ili praznika, moguć je pregled na poziv i van radnog vremena.

Osnivač ordinacije uređuje i sajt www.drtanja.rs gde možete dobiti razne informacije i savete koji su rezultat višegodišnjeg istraživanja različitih tema iz pedijatrije i neonatologije i razmišljanja o načinu rešavanja problema koji „muče“ mnoge roditelje, kao i ličnog, kliničkog iskustva. Saveti i mišljenja na sajtu su informativnog karaktera i ne mogu zameniti individualni pregled, procenu stanja deteta, kao ni laboratorijske i druge analize i njihovo tumačenje.

Facebook strana: www.facebook.com/doktorkatanja
LinkedIn profil: www.linkedin.com/in/tatjana-milosevic

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost Prijavite promenu