Šoping centar Promenada

5 1
1 recenzija
5
5
šahovske fifure i tabla
Bulevar oslobođenja 119 
21102 Novi Sad 
T: 021/3833‑885

Radno vreme

Ponedeljak Mo
10:00-22:00
Utorak Tu
10:00-22:00
Sreda We
10:00-22:00
Četvrtak Th
10:00-22:00
Petak Fr
10:00-22:00
Subota Sa
10:00-22:00
Nedelja Su
10:00-22:00

Šoping centar Promenada se nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Novom Sadu, na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara. Promenada, čija je ukupna izgrađena površina 150.000 kvadratnih metara, investicija je kompanije NEPI Rockcastle, vodeće investicione kompanije koja se bavi komercijalnim nekretninama u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Jedinstveni dizajn Promenadu izdvaja po mnogo čemu u odnosu na ostale šoping centre. Projektovana je tako da dopušta ulazak velike količine prirodnog svetla što posetiocima pruža poseban užitak. Takođe, u okviru dvorišnog prostora Promenade postoje i tri košarkaška terena. Ono što Promenadu čini još privlačnijom i interesantnijom posetiocima jesu i dve prostrane terase, od kojih jedna od njih ima pogled ka prepoznatljivoj znamenitosti srpske Atine - Petrovaradinskoj tvrđavi.

Novih 49.000 kvadratnih metara prostora dizajniranih za uživanje i kupovinu, sadrži više od 160 brendova i 1.500 parking mesta, uključujući i specijalna parking mesta za porodice sa malom decom. Takođe, šoping centar pruža i druge pogodnosti za roditelje sa malom decom (baby room, grejač za mleko, kolica, igraonica i sl.), koji bez opterećenja i brige mogu zakoračiti u kupovinu.

Neki od poznatih brendova koji se mogu naći u Promenadi su brendovi Inditex grupacije koje čine Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Oysho, Pull and Bear i Bershka, zatim brendovi LPP grupacije - Mohito, Sinsay i Reserved. U Promenadi se takođe nalazi i LC Waikiki, kao i Fahion Company i Sportina sa svojim brendovima. Pored toga, mnogobrojni sportski brendovi među kojima su Intersport, Sport Vision i N Sport, kao i prodavnice namenjene najmlađima poput Jungle Baby-ja, Dexy Co Kids-a i Pertini Toys-a takođe su na raspolaganju. To nije sve, jer između ostalog u Promenadi možemo da kupujemo i u Lisci, Orsay -u, Legend-u, Tiffany-ju, Moni, kao i mnogim drugim radnjama.

Bogatu ponudu Promenade upotpunjuje supermarket Univerexport i najmoderniji Cineplexx bioskop koji ima osam sala kapaciteta od 1.246 sedišta. Jedna od sala je opremljena superiornom MX4D tehnologijom, odobrenom od strane holivudskih studija koji prikazuju blokbastere u 4D tehnologiji sa čak 14 različitih specijalnih efekata.

Ono što Promenadu dodatno izdvaja jeste jedinstven spoj široke ponude u regionu - pored prodavnica, ovaj šoping centar svojim posetiocima nudi i veliki broj lokalno poznatih kafića i restorana kao što su Loft, Walter, Brunch, Modena, ali i velike brendove u ugostiteljstvu kao što su McDonald’s, KFC, Caribic Pizza, kao i raznolike zabavne sadržaje.

Recenzije (1)

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost