• Softverski inženjering i konsalting MARK Projects

  Maksima Brankovića 56 
  11273 Beograd (Zemun) 
  T: 011/4123‑900

  Kompanija MARK Projects osnovana je 2007. godine i od tada se uspešno bavi implementacijom IT rešenja kako iz oblasti softvera tako i iz oblasti hardvera.

  Prema Vašim potrebama i mogućnostima napravićemo projekat rešenja. Projektovanju rešenja pridajemo posebnu važnost u procesu implementacije, što je do sada uvek dalo pozitivne rezultate vezano za kvalitet i vreme izrade projekta, a samim tim je i podiglo zadovoljstvo naših klijenata.

  Naši IT stručnjaci su pažljivo izabrani. Neki od njih su priznati u Srbiji kao prvi u svojim oblastima. Mi smatramo da ne postoji drugi put do uspešne implementacije projekata osim ako na projektu ne rade kvalitetni timovi spremni da projekat obuhvate sa svih strana.

  Po završenoj implementaciji projekta u mogućnosti smo da Vam ponudimo i kvalitetno održavanje i dalji razvoj projekta. Naš cilj je da u nama prepoznate kvalitetnog i dugoročnog poslovnog partnera.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost