SL Vinoteka

Kategorije

„SL Vinoteka“ je mesto za prave hedoniste, ljubitelje kvalitetnih pića, ali i za one koji žele da pronađu poklon za drage ljude i prikladne događaje. Vina „Vinarije Drašković“ i premijum program „Swisslion -Takovo“, najvažniji su deo ponude „SL Vinoteke“, ali tu su i italijanska, španska, kalifornijska vina, strana žestoka pića, kao i kible, dekanteri, vinski setovi, tompusi, cigare, pribor za pušače… Slatkoljupcima smo pripremili crne čokolade prefinjenog ukusa kakaoa, a za one koji vole slatke, a neobične stvari, „SL Vinoteka“ nudi crne cokolade sa ukusima maline i pomorandže. Ukoliko volite sireve i uživate u njihovim raznim vrstama i dodacima, „SL Vinoteka“ je mesto koje morate posetiti.

Grad Vršac je lokacija naše prve “SL Vinoteke”, nedavno zatim je usledilo otvaranje još jedne u Novom Sadu, a cilj su nam nove lokacije i dalje povećanje broja objekata širom Srbije.

Zaljubljenicima u vina i u sva mala ali slatka zadovoljstva “Sl Vinoteka” odgovara velikom ponudom, vrhunskim kvalitetom i uslugom. Posetite nas u Vršcu i Novom Sadu, degustirajte vina “Vinarije Drašković”, proćaskajte sa nama i vratite nam se ponovo.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost