Škola engleskog jezika Oxford Centar

Dobračina 27 
11000 Beograd (Stari Grad) 
T: 011/2624‑248, 263‑1021

Školu Oxford Centar osnovao je 1992. godine tim stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u nastavi engleskog jezika. 1996. godine otvoren je i centar u Nišu.

Profesori škole Oxford Centar su diplomirani filolozi i uključeni su u posebne programe obuke iz oblasti metodologije nastave jezika u organizaciji Oxford Centra i drugih institucija koje organizuju seminare kod nas i u svetu.

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva, stručni tim Oxford Centra osmislio je niz uspešnih programa za učenje engleskog i nemačkog jezika za decu i odrasle, na svim nivoima. Svi programi su usklađeni sa zahtevima CEFR-a (Common European Framework of Reference for Languages).

Oxford Centar poseduje i svoju knjižaru, te se u nastavi koriste odabrani originalni udžbenici i nastavni materijal (audio, video, interaktivni programi) stranih izdavačkih kuća.

Kursevi za decu

Nastava engleskog jezika za decu od 6 do 14 godina prati psiho-fizički i ligvistički razvoj dece, dinamična je, zahtevna, takmičarska i zabavna. Deca koja u Oxford Centru prođu ovaj obrazovni proces već sa 14 godina mogu da se bez problema uključe u školsku nastavu na engleskom jeziku i postižu odličan uspeh na ispitima za međunarodno priznate diplome.

Oxford Centar redovno organizuje Summer School za učenike osnovne škole. Letnja škola podrazumeva celodnevno aktivno druženje u prostorijama škole kao i na zanimljivim lokacijama u gradu. Program se izvodi se na engleskom i nemačkom jeziku.

Omladinski kursevi

Ovi programi sa akademskim pristupom unapređuju celokupno znanje i postepeno izvode polaznike direktno na međunarodne ispite iz engleskog/nemačkog kao stranog jezika.

Pripreme za polaganje međunarodnih ispita

Škola Oxford Centar je dugogodišnji saradnik British Council-a (Addvantage Programme Member). Kao Tier One Supplier, škola Oxford Centar je omogućila polaznicima kurseva priprema za polaganje međunarodnih ispita popust na cenu Cambridge ispita.

Kursevi za odrasle

U pogledu sadržaja, organizujemo kurseve opšteg ili poslovnog jezika, kurseve poslovne komunikacije, jezika struke za specifične delatnosti (Vocational Courses), kurseve priprema za međunarodne ispite (Cambridge, IELTS), kao i kurseve srpskog jezika za strance.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost