Škola engleskog i nemačkog jezika Tower

Gandijeva 188 /8 
11077 Beograd (Novi Beograd) 
M: 069/1163‑956

Studio stranih jezika TOWER je osnovan 2002. godine. Studio vodi profesor Svetlana Miladinović‡ sa svojim timom profesionalnih saradnika. Naši profesori se trude da učenje jezika bude kvalitetno, zanimljivo i motivisano.

Nalazimo se u Novom Beogradu, u bloku 44, u blizini popularnog tržnog centa „Piramida“, na raskrsnici velikih novobeogradskih blokova.

Organizujemo kurseve engleskog i nemačkog jezika. Nastava se odvija u savremeno opremljenom ambijentu, u malim grupama (do 6 polaznika), pri čemu se vodi računa da oni budu sličnog uzrasta i znanja.

Profesori koriste sva dostupna audio-vizuelna sredstva i materijale, kao i inostrane časopise i knjige iz naše biblioteke, što polaznicima omogućava da jezik savladaju na lak, zanimljiv i zabavan način. Programi se pažljivo odabiraju tako da odgovaraju uzrastu i nivou znanja polaznika.

U nastavi koristimo knjige britanskih izdavača: LONGMAN, CAMBRIDGE UNIVERSITY PRESS, OXFORD UNIVERSITY PRESS, MACMILLAN.

Svaki polaznik posle odrađenog testa dobija sertifikat o stečenom nivou znanja.

Naglašavamo da su svi naši kursevi usklađeni sa standardima Evropske Unije tj. CEF-a (www.coe.int)

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost