Škola engleskog i nemačkog jezika Tower

Gandijeva 188 /8 
11077 Beograd (Novi Beograd) 
M: 069/1163‑956

Škola stranih jezika Tower smeštena je u blizini TC Piramida na Novom Beogradu. U školi se organizuju kursevi engleskog i nemačkog jezika za različite nivoe polaznika. Nastava je organizovana u malim grupama veličine od maksimalno 6 polaznika, organizovanih prema uzrastu i stepenu poznavanja jezika.

Predavači u Tower školi jezika su profesori koji poseduju veliko znanje i iskustvo u radu i koji će obezbediti da učenje jezika bude kvalitetno i zanimljivo iskustvo. Njihov osnovni zadatak jeste da polaznicima približe strani jezik i omoguće im da ga savladaju na lak, razumljiv i zabavan način.

Kursevi se odvijaju prema pažljivo odabranim programima, a u nastavi se koristi mnoštvo pomoćnih materijala i audio-vizuelna sredstva koja maksimalno olakšavaju usvajanje znanja. Naši polaznici koriste udžbenike britanskih izdavača: LONGMAN, CAMBRIDGE UNIVERSITY PRESS, OXFORD UNIVERSITY PRESS, MACMILLAN, a na raspolaganju im je i veliki broj časopisa i knjiga iz naše biblioteke.

Nakon završenog kursa i položenog testa, svaki polaznik dobija sertifikat o stečenom nivou znanja. Svi kursevi u školi stranih jezika Tower usaglašeni su sa standardima Evropske Unije, odnosno CEF-a (www.coe.int).

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost