Showroom Optike

Svetogorska 15 
11103 Beograd (Stari Grad) 
T: 011/3236‑022
M: 069/3120‑054

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-20:00
Utorak Tu
09:00-20:00
Sreda We
09:00-20:00
Četvrtak Th
09:00-20:00
Petak Fr
09:00-20:00
Subota Sa
09:00-15:00
Nedelja Su
ne radi

Kategorije

Showroom Optike je dioptčiraski centar u Beogradu, koji svojim mušterijama pruža profesinalne usluge očnog pregleda i određivanja dioptrije, kao i prodaju dioptrijskih stakala za noačare, kontaktnih sočiva i naočara za sunce najpoznatijih proizvođača u svetu.

Tim Showroom Optike čine iskusni stručnjaci iz više oblasti koji će vam dati najiskreniji savet prilikom izbora naočara za vid, naočara za sunce ili sočiva, uzimajući u obzir pojedinačne potrebe i mogućnosti svakog pacijenta i kupca ponaosob.

U našim radnjama možete kupiti:

  • Naočare za vid
  • Naočare za sunce
  • Kontaktna sočiva
  • Ramove za naočare
  • Naočare za kompjuter
  • Multifoklana stakla za naočare

Showroom Optike svojim kupcima obezbeđuje 3 godine garancije na veliki broj proizvoda poznatog japanskog proizvođača HOYA kao i 2 godine garancije na italijanske naočare poznatih brendova kao što su: AURA BIAGIOTTI, BYBLOS, GENNY, UNDERGROUND, J.LINE, BORBONESE.

Progresivni centar

Showroom Optike je specijalizovani progresivni centar u kome se primenjuje individualni pristup svakom pacijentu kako bi se na najbolji način odredili parametri potrebni za izradu multifokalnih stakala. Multifokalna stakla koja se izrađuju primenom najnovije tehnologije predstavljaju vrhunac optičke izrade stakla u kom su progresivno smeštene dioptrije od daljine do blizine. Naše stručno osoblje će vam pružiti maksimalnu pomoć i podršku u procesu navikavanja na progresivne naočare.

Naočare za vid

U našim radnjama možete pronaći najkvalitetnije naočare za vid najpoznatijih svetskih brendova, a naše stručno osoblje će vam pomoći da odaberete odgovarajući ram za naočare ne samo prema obliku glave veći prema vašem karakteru.

Naočare za sunce

U širokom asortimanu naočara za sunce kojim raspolažemo možete pronaći naočare najpoznatijih brendova kao što su: Persol, Ray Ban, Borbonese, Byblos, Underground i druge svetski poznate brendove.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost