Servis i prodaja mobilnih telefona Viktormob

Bulevar kralja Aleksandra 194 
11160 Beograd (Zvezdara) 
M: 064/3877‑877

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-20:00
Utorak Tu
09:00-20:00
Sreda We
09:00-20:00
Četvrtak Th
09:00-20:00
Petak Fr
09:00-20:00
Subota Sa
09:00-16:00
Nedelja Su
ne radi

Ekipu čini tim stručnjaka koji znanjem i iskustvom u radu sa mobilnom telefonijom u mnogo čemu prednjače ispred svih.

Bavimo se zamenom delova, servisom svih vrsta mobilnih telefona ( u toku dana ili u zavisnosti od kvara, po dogovoru). Dekodiranjem mobilnih telefona u najkraćem roku ( Iphone, Blackberry, HTC, Nokia, Samsung, SonyEricsson, Motorola, Siemens, Sagem, Alcatel, LG…). Ubacivanjem srpskog menija u sve telefone za koji postoji naš prevod. Posedujemo najveći izbor flet kablova i displeja, ubacujemo mape u GPS uređaje ( u telefone i GPS uređaje za kola ) Garmin, Igo, TomTom i vršimo reparaciju “ubijenih” GPS uređaja. Po najpovoljnijim cenama. Prateća oprema nam je izuzetno kvalitetna i na nju dobijate odgovarajuću garanciju u trajanju od 180 dana, a u asortimanu možete naći baterije, punjače, autopunjače, oklope, maske, futrole, USB data kablove, slušalice, memorijske kartice, priveske i punjive baterije za fiksne telefone. Možete kupiti silikonske zaštite i pvc zaštite za sve modele.

Naša predstavništva nalaze se na tri lokacijne u Beogradu (Bulevar Kralja Aleksandra 194),

Novom Beogradu (Jurija Gagarina 14G, zgrada Maslačak, naselje Belville) i Zemunu (Dubrovačka 2a).

Dođite i uverite se u kvalitet naših usluga. Na usluzi Vam je tim koji je uvek spreman da izađe u susret svim vašim pitanjima i zahtevima jer nas cilj je zadovoljan kupac. Želimo da postanete stalni član porodice viktormob i uvek budete u istom koraku sa svetskim tehnološkim trendovima.

Mi postojimo zbog Vas.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete do nas, mobilne telefone i svu prateću opremu možete poručiti radnim danima, isporuka može biti u toku dana ili sutradan na zadatu adresu, troškove transporta snosi poručilac. Robu šaljemo po svim gradovima kurirskom službom.

Svaki mesec Vas čeka neodoljiva akcija na najnovije smart telefone!

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost