Schneider Electric Srbija

Bulevar Milutina Milankovića 11/V 
11070 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/785‑0555, 785‑0560

Centar za podršku klijentima: RS: +381 11 785 05 55, CG: +381 11 785 05 60

Profil kompanije

Mi u kompaniji Schneider verujemo da je pristup energiji i digitalnom svetu osnovno ljudsko pravo. Podstičemo sve da maksimalno iskoriste svoju energiju i resurse, u skladu sa našim sloganom Life Is On svuda, za svakoga, u svakom trenutku.

Obezbeđujemo digitalna rešenja u oblasti energetike i automatizacije u cilju efikasnosti i održivosti. Kombinujemo vodeće svetske tehnologije, automatizaciju u realnom vremenu, softvere i usluge u domenu energetike u integrisanim rešenjima za domaćinstva, zgrade, data centre, infrastrukturu i industriju.

Posvećeni smo stvaranju nebrojenih mogućnosti otvorene, globalne, inovativne zajednice koja sa žarom deli našu suštinsku svrhu i inkluzivne i osnažujuće vrednosti.

Sa prihodima od 27.2 milijardi evra u 2019. godini, naših 137.000 zaposlenih uslužuju klijente u preko 100 zemalja, pomažući im da upravljaju svojom energijom i procesima na siguran, pouzdan, efikasan i održiv način.

 • distribucije električne energije (srednji i niski napon)
 • merenje, kontrola i upravljanje energijom
 • industrijske automatizacije i kontrole
 • instalacionih sistema i kućne automatizacije
 • nadzorno-upravljačkih sistema i kontrole u objektima,
 • besprekidnog napajanja (APC by Schneider Electric)

Kao lider u oblastima automatizacije i digitalizacije, Schneider Electric je razvio posebnu EcoStruxure platformu, zasnovanu na IoT tehnologiji, koja služi kao osnova za upravljanje, vođenje, automatizaciju i optimizaciju sistema lokalno ili u cloudu. Pomoću nje moguće je prikupljati velike količine podataka iz samih tehnoloških procesa, kontrolisati i upravljati procesima i potrošnjom energenata, kao i analizirati prikupljene podatke.

U skladu sa potrebama tržišta i oblasti primene, kompanija je razvila je šest specijalističkih arkitektura, čijom implementacijom je moguće uštedeti čak do 80% energije:

 1. EcoStruxure Building
 2. EcoStruxure Plant
 3. EcoStruxure Machine
 4. EcoStruxure Grid
 5. EcoStruxure IT
 6. EcoStruxure Power

U Srbiji, u Novom Sadu posluje i razvojni centar Schneider Electric DMS NS. Vodeći proizvod razvojnog centra, softver ADMS, predstavlja najnaprednije rešenje na svetu koje omogućava upravljanje sistemima za distribuciju električne energije. Zahvaljujući rešenju ADMS, značajno se redukuju operativni troškovi, dok se istovremeno povećava bezbednost i održivost elektroenergetskih sistema koji ga primenjuju. Koristi se u u preko 80 elektroprivreda širom sveta i oko 170 kontrolnih centara s ukupno 400 miliona električnih potrošača. Razvojni centar ima kancelariju i u Beogradu.

Na tržištu Srbije i Crne Gore kompanija posluje od 1997. godine kada je u Beogradu otvoreno predstavništvo, a od 2002. kompanija posluje kao D.O.O.

Naša kompanija razvila je specifičan biznis model koji je kreiran sa ciljem da razvija i angažuje lokalnu privredu. Zato se u svakodnevnom poslovanju oslanjamo na rad sa partnerima, renomiranim domaćim kompanijama koja su obučena za montažu naše opreme i rad sa njom. Sa tim ciljem razvili smo mrežu sa oko 30 zvaničnih distributera, sistem integratora i licencnih partnera, i realizovali ugovore sa oko 90 prodajnih mesta širom tržišta Srbije i tržišta Crne Gore.

Schneider Electric Srbija osim plasmana i prodaje opreme pruža svojim klijentima kompletnu prateću uslugu. Stručni kadar je sposoban da pruži tehničku podršku putem stručnih konsultacija i sugestija, kataloške dokumentacije, uputstva za montažu i održavanje, softverske podrške, obuke korisnika i servisiranja ugrađene opreme.

https://www.se.com/rs

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost