• Sberbank

  Bulevar Mihajla Pupina 165/G 
  11070 Beograd (Novi Beograd) 
  T: 19909, 0700/700‑800

  Radno vreme

  Ponedeljak Mo
  08:00-18:00
  Utorak Tu
  08:00-17:00
  Sreda We
  08:00-17:00
  Četvrtak Th
  08:00-17:00
  Petak Fr
  08:00-17:00
  Subota Sa
  09:00-13:00
  Nedelja Su
  ne radi

  Kategorije

  Sberbank Srbija je univerzalna banka koja svojom ponudom obuhvata sve vrste bankarskih proizvoda i usluga za mala, srednja i velika preduzeća. Naše aktivnosti su usmerene i ka javnom sektoru, uključujući finansiranje opština i učestvovanje u projektima javno - privatnog partnerstva. Kombinacijom stručnosti i posvećenosti klijentima, te širokom lepezom bankarskih usluga Sberbank Srbija predstavlja jedinstvenog partnera u izgradnji mostova između kompanija iz Srbije, Ruske Federacije i Zajednice nezavisnih država.

  Cilj nam je izgradnja dugoročnih, harmoničnih odnosa sa klijentima što postižemo posvećenošću njihovim potrebama. Sberbank Srbija nastoji da bude banka koja nikada ne prestaje da stalno razvija svoje poslovanje, a u cilju dobrobiti klijenata. Sberbank Srbija posluje u skladu sa principima društveno odgovornog poslovanja. Zaposleni u našoj banci prepoznaju značaj doprinosa zajednici u kojoj živimo i svojom visokom etikom teže da budu prepoznati kao poštovani članovi društva kojem pripadaju. Naš doprinos ogleda se u kvalitetu usluga koje nudimo, razvoju naših zaposlenih i kroz zaštitu životne sredine.

  Sberbank Srbija nudi snažnu finansijsku podršku domaćim i stranim korporativnim klijentima uključujući mala, srednja i velika preduzeća. U skladu sa poslovnom strategijom koja upućuje na izuzetnu posvećenost potrebama klijenata, konstantno se trudimo da ponudimo visok kvalitet usluga u najoptimalnijim vremenskim rokovima. Banka je stabilan oslonac klijentima koji su nas prepoznali kao ključnog ekonomskog partnera. Nudimo različite opcije za kratkoročno i dugoročno finansiranje, dokumentarno poslovanje, depozite, uključujući raznovrsne mogućnosti za zaštitu od valutnih rizika, kao i sofisticirana bankarska rešenja iz oblasti elektronskog bankarstva.

  Proizvodi koje izdvajamo iz ponude:
  Super keš kredit, prijavite se online

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost