Sampro Samardžic & Son - kompjuteri i informacione tehnologije

Njegoševa 19 
11080 Beograd (Zemun) 
T: 011/307‑5060, 307‑6168
F: 011/307‑6166

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:30-16:30
Utorak Tu
08:30-16:30
Sreda We
08:30-16:30
Četvrtak Th
08:30-16:30
Petak Fr
08:30-16:30
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Sampro Samardžić & Son d.o.o. u oblasti IT tehnologija posluje preko dve decenije. Sedište firme se nalazi u centru Zemuna, a mreža stalnih saradnika pokriva sve veće centre u Srbiji. Pažljivo zaokružen poslovni sistem pokriva vlastiti uvoz, maloprodaju, razvoj softvera, veleprodaju, skladištenje i distribuciju proizvoda.

U okviru firme deluje i odeljenje „Sampro servis i održavanje“ koje pokriva sve reklamacije u garantnom i van-garantnom roku i održava mreže i opremu naših korisnika.

Sampro spada u red najvećih distributera POS & Auto ID opreme u regionu, tako da barkod skeneri, touch monitori i data terminali koje svakodnevno srećete po prodajnim objektima u Srbiji potiču iz našeg izvora. Kompletnu ponudu POS & Auto ID proizvoda možete pronaći na: pos.sampro.rs

Mrežna oprema je segment poslovanja u kojem Sampro već godinama postavlja nove standarde u kvalitetu i ceni proizvoda. Većina ISP provajdera se snabdeva opremom koju je uvezao I zastupa Sampro, pa je velika verovatnoća da su router, switch ili mrežni kabl u Vašem domu, deo našeg prodajnog programa.

Osim veleprodaje, bitan deo našeg poslovanja je i maloprodaja, kao i korektan odnos sa kupcima koji negujemo preko 25 godina čijem razvoju poklanjamo veliku pažnju. Kompletnu IT opreme, računara, monitora, tablet i laptop uređaja, kao i pratće office, home i gaming opreme možete pronaći na: www.sampro.rs

Posetite nas u centru Zemuna radnim danima ili subotom i uverite se da tu možete dobiti najbolje cene za proizvode koji Vas interesuju.

Dobro došli!

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost