Salon italijanskog nameštaja Emmeti

Bulevar Mihajla Pupina 165/E 
11070 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/311‑0689
M: 062/756‑104

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-20:00
Utorak Tu
09:00-20:00
Sreda We
09:00-20:00
Četvrtak Th
09:00-20:00
Petak Fr
09:00-20:00
Subota Sa
10:00-15:00
Nedelja Su
ne radi

Saloni italijanskog nameštaja Emmeti na tržište u Srbiji dovode italijanske brendove dizajnirane i izrađene isključivo u Italiji. Naši saloni imaju bogato iskustvo u uvozu, distribuciji i prodaji asortimana nameštaja visokog kvaliteta modernog i klasičnog dizajna. Naše iskustvo je u skladu sa željama i potrebama i najprobirljivijih klijenata.

Naši saloni italijanskog nameštaja u Beogradu i Novom Sadu nude nameštaj, tepihe, rasvetu, dušeke, kuhinje i prateću dekoraciju više od 40 italijanskih proizvođača!

Italijanski brendovi koje predstavljamo u našim salonima prepoznatljiva su imena čak i među svetskim poznavaocima dizajna enterijera. Ta prepoznatljivost je prisutna i među svima sa istančanim ukusom i osećajem za lepo. U našem salonu možete pogledati neke od njihovih najlepših komada i prilagoditi ih svom stilu. Trudimo se da uvek za naše klijente izaberemo najbolje. U našim salonima ima mesta samo za nameštaj i opremu koji su spoj aktuelnih dizajnerskih trendova ali i neprolaznih vrednosti kao što su kvalitet i komfor.

U izložbenim salonima nameštaja u Beogradu i Novom Sadu klijenti mogu da vide ponudu i da čuju predloge naših dizajnera i arhitekata za uklapanje nameštaja u njihov dom. Mi u Emmeti-ju verujemo da, kao što ne postoje dve iste osobe, ne postoje ni dva ista prostora. Zato klijentima pružamo priliku da prilagode komade nameštaja njihovom stilu i enterijeru.

Među prvim smo distributerima nameštaja koji su na svoj sajt uveli virtualnu turu salona koja omogućava 3D putovanje kroz našu ponudu.

Misija salona je da našim klijentima donosimo samo najbolje, isključivo italijanske i proverene proizvode koji će učiniti njihov dom lepšim mestom.

Naš cilj je da postanemo i ostanemo nezaobilazna stanica na putu zadovoljenja potreba i želja klijenata za nameštajem i pratećim proizvodima visokog kvaliteta i vrhunskog dizajna.

Samo italijanski nameštaj!

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost