Rovex Inženjering - norveški radijatori

Đorđa Stanojevića 11/B /lokal 7 
11070 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/311‑5208, 785‑6833
F: 011/7700‑481

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-15:00
Utorak Tu
08:00-15:00
Sreda We
08:00-18:00
Četvrtak Th
08:00-15:00
Petak Fr
08:00-15:00
Subota Sa
08:00-15:00
Nedelja Su
ne radi

SAVREMENI SISTEMI GREJANJA

Norveški radijatori ROVEX moderno i pamentno grejanje

Moderan način života zahteva i moderne i fleksibilne sisteme grejanja. Savremena tehnologija pomaže nam da naše domove grejemo znatno efikasnije i bolje nego pre. Višegodišnje iskustvo norveške firme ADAX sa tradicijom od 1948. godine dovelo je do razvoja najmodernijih sistema grejanja koji zadovoljavaju sve Vaše zahteve. Sistemi Norveških radijatora GLAMOX 3001 već su više od 18 godina prisutni na našem tržištu i greju veliki broj naših domova i poslovnih prostora. Izuzetno elegantni i štedljivi modeli ADAX NEO panelni radijatori sa mogućnošću izbora boja nisu samo izuzetno funkcionalno grejno telo već i ukras Vašeg doma. Najnovija generacija modela ADAX NEO WiFi zadovoljava sve zahteve modernog života u informatičkom dobu. Mobilni telefon Vam omogućava da uz pomoć Vašeg ekrana na telefonu, ne samo podesite željenu temperaturu, već i da je isprogramirate u skladu sa potrebama Vašeg prostora.

Racionalna potrošnja energije ne čuva samo Vaš novčanik već i elektroenergestki sistem.

Rovex sistemi grejanja spoj su ekonomije, ekologije, estetike i tehnologije. Norveški radijatori Rovex uklapaju se u svaki prostor, zauzimaju minimalno mesta na zidu i ne zagađuju životnu okolinu. Norveški radijatori prilagođeni su svim uzrastima od male dece do starijih osoba. Prašina, prljavština, polen i grinje ne cirkulišu kroz Vaš dom. Ne postoje ventilatori koji skupljaju prašinu i izazivaju buku. Dugogodišnja garancija obezbeđuje da jedino šta morate da radite na Vašem sistemu je da podesite temperaturu i na početku sezone da usisate prašinu, koja se tokom protekle sezone nakupila na grejnom elementu.

Podno grejanje daje raskoš bez kog ne možete živeti!

Zamislite izlazak iz kade u hladno jutro na pločice zagrejane na 25˚C ili da hodate bosi po Vašem zagrejanom podu u kuhinji, dok napolju pada sneg. Sve to je moguće uz podno grejanje.

Rovex inženjering Vam pruža mogućnost jednostavnog i komfornog sistema grejanja Vašeg doma uz pomoć najnovije tehnologije podnog grejanja električnim kablovima.

Sistem podnog grejanja je nevidljiv, ne zauzima prostor, jednostavan je za rukovanje, ekonomičan je u potrošnji električne energije, zdrav i ne zahteva nikakvo održavanje.

Najnovija tehnologija grejnih kablova eleminiše potrebu upotrebe vode kod podnog grejanja, snižava cenu instalacije za oko 50% i smanjuje cenu eksploatacije za oko 40%.

Komfor i kvalitet koji su nekada mogli priuštiti bogati sada postaje dostupan svima.

Zaštita od snega i leda – čuva Vas i Vaš džep

Zaštita od snega i leda čuva Vas, Vaše goste i prolaznike prilikom izlaska ili ulaska u kuću/stan od neželjenih povreda, koje prouzrokuju sneg i led na stepeništu, stazi ili trotoaru. Obezbedite da Vaš auto bezbedno izlazi iz garaže. Olakšajte sebi čišćenje snega i leda, sprečite prokišnjavanje krova i oštećenje fasade. Ne dozvolite da Vam zaledi oluk, padne ledenica sa krova ili pukne cev ili cevovod.

Rovex Inženjering u ponudi ima sisteme specijalnih grejnih kablova koji sprečavaju zadržavanje snega i leda na krovovima, u olucima, odvodnim cevima, na prilaznim putevima, stepeništima, terasama, antenama, vijaduktima, mostovima, itd.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost