Robna kuća Tri O

Mirijevski bulevar 18/B 
11000 Beograd (Palilula) 
T: 011/2790‑508

Preduzeće Tri “O“ d.o.o, čija je osnovna delatnost trgovina gvožđarskom robom i belom tehnikom na veliko i malo, već više od 20 godina uspešno posluje na teritoriji Srbije. Zahvaljujući širokom asortimanu robe, sa više od 20.000 artikala u ponudi, kao i vrhunskoj usluzi, naša kompanija je stekla poverenje velikog broja potrošača.

Od samih početaka 1991. godine, Tri "O" je uspeo da se uspešno pozicionira na tržištu Srbije. Usled razvoja posla i osluškivanja potreba kupaca, prva radnja sa gvožđarskom robom otvorena je 1995. godine u objektu površine 15 m² u Aranđelovcu. Kako su se poboljšala kretanja na tržištu, preduzeće Tri “O“ je svake godine sve više napredovalo i širilo svoje kapacitete, pa već 1996. godine otvara još jedan maloprodajni objekat površine 15 m². Od 2000. godine asortiman u maloprodajnim objektima se proširuje i na prodaju bele tehnike, kada otvaramo prvu robnu kuću površine 130m² u Aranđelovcu.

Tri “O” je za više od 25 godina postojanja izgradio maloprodajni lanac sa 15 maloprodajnih objekata na atraktivnim lokacijama u većim gradovima centralne Srbije (Kragujevac, Aranđelovac, Mladenovac, Lazarevac, Topola, Smederevo, Smederevska Palanka, Velika Plana, Rača, Beograd, Jagodina) čime je postao prepoznatljiv brend i omiljeno mesto kupovine. Zbog prepoznatljivosti i pozicije koju Tri „O” ostvaruje na našem tržištu, ovaj maloprodajni lanac će i dalje nastaviti svoj razvoj i uspešno pružati usluge svim potrošačima.

Pored širokog asortimana gvožđarske robe, boja, lakova, alata, elektromaterijala i rasvete, u našim maloprodajama može se pronaći i veliki izbor proizvoda poznatih proizvođača bele tehnike kao što su Gorenje (čiji smo ovlašćeni distributer), Bosch, Whirlpool, Philips, Braun, Candy, Fox.... Takođe, zastupljen je program laminata, parketa, prozora, vrata kao i keramičkih pločica renomiranog proizvođača Gorenje.

Možemo se pohvaliti I saradnjom sa renomiranim svetskim proizvođačima kao što su:

  • York – proizvođač u oblasti sredstava za održavanje higijene,
  • Colombo – saradnja u asortimanu daski za peglanje, sušilica, kućnih merdevina,
  • Elkop – kućne, jednodelne, dvodelne i trodelne merdevine,
  • Nespoli – proizvođač sredstava za farbanje i krečenje, metalnih alata, aerosolnih sprejeva i alata za čišćenje
  • Karcher – saradnja sa jednim od vodećih svetskih ponuđača sistema za čišćenje, proizvoda za čišćenje i usluga za slobodno vreme, domaćinstvo, zanatstvo i industriju,
  • Meliconi – proizvođač audio, video i kućnih aparata,
  • Orgaz – saradnja u domenu plinskog programa,

kao i posedovanjem sopstvene robne marke Nexsas za koju lično biramo artikle i samo najbolji kvalitet u dogovoru sa inostranim dobavljačima koji za nas vrše proizvodnju.

U okviru naše firme nalazi se i moderna štamparija, koja pruža usluge štampanja brojnim preduzećima, kao i dva hotela, u Kragujevcu i Topoli.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost