• Ring Sport sportska oprema

  Kneginje Zorke 19/A 
  11500 Mislođin 
  T: 011/877‑4369, 872‑0211

  Radno vreme

  Ponedeljak Mo
  08:00-16:00
  Utorak Tu
  08:00-16:00
  Sreda We
  08:00-16:00
  Četvrtak Th
  08:00-16:00
  Petak Fr
  08:00-16:00
  Subota Sa
  ne radi
  Nedelja Su
  ne radi

  Ring Sport - fitnes oprema, sportska oprema

  Još davne 1993. godine Ring Sport započinje proizvodnju opreme za borilačke sportove. U teškim vremenima firma je uspela da pronađe svoje mesto na tržištu, a zatim i da proširi proizvodnju. Zato počinju da se bave uvozom i prodajom opreme i rekvizita za fitnes 1999. godine, a vrlo brzo kompaniija postaje lider u izvozu i prodaji, ne samo u zemlji nego i u regionu. Stalno prati svetske standarde, a zaposleni posećuju najveće svetske sajmove i prezentacije u Americi, Evropi, Aziji, Brazilu i drugim zemljama.

  Ring Sport nudi kvalitetne proizvode po povoljnim cenama. Zato se proizvodi ove kompanije mogu pronaći svuda, od najpoznatijih hala, wellness i fitnes centara, škola, pa i domaćinstava. A to ne čudi, jer najbolji odnos cene, dizajna i kvaliteta nudi Ring Sport.

  Sobni bicikli - trake za trčanje

  Firma se bavi uvozom rekvizita za fitnes, uvozi rekvizite za kućno vežbanje, kao što su sobni bicikli, trake za trčanje, tegovi, klupe, gladijatori i dr.

  Ring i Relax su brendovi ove kompanije i ne samo da su preuzeli primat na domaćem tržištu, nego zauzimaju i dobre pozicije na tržištu regiona.

  Oprema za borilačke sportove

  Nije samo fitnes oprema (sobni bicikli, trake za trčanje, tegovi) u ponudi, jer kompanija Ring Sport nudi i opremu za borilačke sportove (rukavice, džakovi za boks, strunjače...), a ona se može pronaći u svim ozbiljnim prodavnicama sportske opreme ili multibrend radnjama.

  Sa Internet prodajom Ring Sport započinje 1. maja 2011. godine, a iste godine je izgrađen i moderan poslovni prostor od 2500m2 u Obrenovcu, gde je i sediše kompanije.

  U okviru modernog poslovnog prostora na 700m2 prostire se i Ring fitness centar koji ujedno predstavlja i show room za prodaju sportskih mašina za vežbanje. Ovo je jedan od najbolje opremljenih fitnes centara u Srbiji, jer poseduje i mašine koje su konkurentne najboljim svetskim brendovima.

  Najveći distributeri Ring Sport sportske opreme jesu i naši najveći brendovi poput sportskih lanaca Đak, Sport Vision i sl. A osim domaćeg tržišta, ova sportska oprema jedna je od najprodavanijih brendova u Hrvatskoj, a svoje mesto na tržištu pronašla je i u Bugarskoj, Makedoniji, Bosni i Hercegovini.

  Kompanija Ring Sport ima ekskluzivno svetsko pravo za korišćenje brendova Ring i Relax, ali i zaštićena prava za upotrebu ovih brendova.

  Sarađujte sa najboljima, ukažite svoje poverenje kompaniji Ring Sport!

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost