Reumatološka ordinacija Prof dr Stefanović

5 1
1 recenzija
Jurija Gagarina 14/A 
11073 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/7700‑441
M: 065/8800‑441

Radno vreme

Ponedeljak Mo
12:00-20:00
Utorak Tu
12:00-20:00
Sreda We
12:00-20:00
Četvrtak Th
12:00-20:00
Petak Fr
12:00-20:00
Subota Sa
09:00-13:00
Nedelja Su
ne radi

Specijalistička reumatološka ordinacija Prof. Stefanović smeštena je u naselju Belville na Novom Beogradu. Pacijentima pružamo usluge iz domena dijagnoze i terapije reumatskih oboljenja, kao i nereumatskih oboljenja sa reumatskim manifestacijama. Pored navedenog, ordinacija pruža kvalifikovanu medicinsku pomoć svim pacijentima koji pate od akutnog ili hroničnog bola izazvanog bilo kakvim uzrokom.

Ordinaciju vodi profesor dr Dušan Stefanović, internista reumatolog i bivši dugogodišnji načelnik Klinike za reumatologiju i kliničku imunologiju VMA. S obzirom da je bol najčešći simptom reumatskih oboljenja, a hronični bol sam po sebi predstavlja oboljenje, za tu oblast u ordinaciji je angažovan konsultant prof. dr Branislav Antić koji poseduje višedecenijsko iskustvo u dijagnostici i terapiji bola stečeno na Klinici za neurohirurgiju VMA.

U opuštenoj atmosferi i prijatnom prostoru ordinacije Prof. Stefanović možete dobiti ekspertsko mišljenje, preporuke i sve potrebne informacije u vezi sa dijagnozom, terapijom, kao i praćenjem različitih reumatskih oboljenja. Rad ordinacije Prof. Stefanović temelji se na iskustvu, znanju i poverenju i upravo to su vrednosti koje naši pacijenti mogu očekivati prilikom posete. Jer kako je Čehov rekao: zdrav čovek ima hiljadu želja a bolestan samo jednu.

Recenzije (1)

Reumatološka ordinacija Prof dr Stefanović
5
5
zdravko rosić
Profesor Dušan Stefanović je odličan lekar,
najvažnije da mi je vratio samopouzsdanje i veru lečenje.
Ponovo sam u sigurnim rukama.
Još jednom hvala za sve savete.

Zdravko Rosić
Novi Sad

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost