Restoran za parastose Matis

Ibarska magistrala bb 
11000 Beograd (Čukarica) 
M: 064/030‑3990

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-16:00
Utorak Tu
08:00-16:00
Sreda We
08:00-16:00
Četvrtak Th
08:00-16:00
Petak Fr
08:00-16:00
Subota Sa
08:00-16:00
Nedelja Su
08:00-14:00

Restoran za parastose Matis smešten je na groblju Orlovača i čini deo porodične firme za pogrebne usluge Karma. Vrhunski kvalitet hrane i pića, ljubazno i profesionalno osoblje, pristupačne cene i opušten, porodični ambijent restorana predstavljaju naš način da Vam izađemo u susret i olakšamo teške trenutke koliko god je to moguće.

Zahvaljujući idealnoj lokaciji, pored kapele na groblju Orlovača, restoran za parastose Matis čini idealno mesto za organizaciju parastosa i ručka nakon sahrane. Restoran može da ugosti 110 ljudi. Ono što Matis izdvaja od konkurencije je naše insistiranje na količini i kvalitetu hrane i pića koje služimo u svakoj prilici.

Kako bismo ispoštovali sve verske i tradicionalne običaje naših gostiju, u ponudi imamo kompletan posni i mrsni meni, uključujući najkvalitetnije strano i domaće alkoholno i bezalkoholno piće. Kako bismo naš mrsni meni doveli do savršenstva ostvarili smo saradnju sa najboljim ketering kućama. Kada je u pitanju posni meni, s obzirom da u sastavu preduzeća Karma posluje ribarnica, u ponudi imamo uvek svežu ribu spremljenu na vrhunski način.

Celokupna ponuda restorana Matis je zdravstveno i sanitarno ispravna i pažljivo odabrana, sa posebnim akcentom na kvalitet proizvoda i porodičan ambijent. Naše ljubazno i profesionalno osoblje biće Vam na raspolaganju tokom cele posete restoranu, a ukoliko vreme početka parastosa tako zahteva, po potrebi će ostati i duže.

Najbolji restoran za parastose Orlovača.

Kompletan posni i mrsni medni vrhunskog kvaliteta.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2018 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost Prijavite promenu