Restoran Taverna

  • (2 recenzije)
Italijanski restorani u blizini
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Recenzije

Jelena Pejic
Jelena Pejic

Ovo mi je bio omiljeni restoran u gradu, za svu preporuku do večeras. Sa prijateljima sam došla i seli smo za sto za koji obično sednemo kada dođemo. Čekali smo neko vreme, zatim se konibar pojavio i rekao 'morate da se pomerite, ovaj sto je rezervisan', a nigde nije pisalo 'rezervisano'. Zamolile smo konobara da proveri i da nam javi. Nije se pojavio on, već se pojavio gazda Luka, i rekao nam drsko 'morate da idete, ovo je naš sto. ' Poslednjih 20 god. živim u SAD-u, i sama sam radila u restoranu i kafiću, dosta sam i proputala, ali ovakav bezobrauk skoro nisam videla. On kao, gazda, trebao bi ponekad i da izađe u susret gostima. Zaista sam razočarana! I ja i moji prijatelji! Ovo ću svakako širiti dalje!

  • 21-07-2022
Zeljko Jevtic
Zeljko Jevtic

Katastrofa .... plazma sejk je 2dl neke tecnosti posuto plazmom retkoooooo,spagete dal su podgrevane sos kiseooooo 🤮,meni(jelovnik) je a4 papir krivo iskopiran... za takav 'restoran' NEDOPUSTIVO ... moja noga noga krociti vise nece ...sve im je ostalo na stolu a placeno i preplaceno ...

  • 19-07-2021
Napiši recenziju

Ocena:

Pogrešni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.