Restoran Sakura

5 1
1 recenzija
Karađorđeva 2-4 
11000 Beograd (Stari Grad) 
T: 011/328‑4988
M: 060/365‑4044

Radno vreme

Ponedeljak Mo
12:00-01:00
Utorak Tu
12:00-01:00
Sreda We
12:00-01:00
Četvrtak Th
12:00-01:00
Petak Fr
12:00-02:00
Subota Sa
12:00-02:00
Nedelja Su
12:00-01:00

Nesvakidašnji azijski ukusi u beogradskoj Beton hali
RESTORAN SAKURA ZA NOVO ISKUSTVO U ŽIVOTU GRADA

Jedna od najlepših lokacija za opuštanje i provod u Beogradu bogatija je za novi ekskluzivni restoran dalekoistočne kuhinje – Sakura. Ovaj savremeni restoran sa sofisticiranim prizvukom dalekog istoka objedinio je vrhunske ukuse azijske kuhinje i veličanstven pogled na ušće Save u Dunav.

„Ova izuzetna lokacija je zaista privlačna za koncept kakav smo zamislili i verujem da ćemo meni koji je inspirisan ukusima dalekog istoka ubrzo obogatiti i poznatom atmosferom karakterističnom za ovaj deo Beograda. Sakura će se oslanjati na poznatu istočnjačku tradiciju spremanja jela, ali će zahvaljujući našim odličnim kuvarima koje predvodi Roy Villalobos, svako jelo biti inovativno, a nadamo se i očaravajuće za sve ljubitelje ove kuhinje. Očekujemo da ovaj izuzetan doprinos jedinstvenoj restoranskoj ponudi u gradu ubrzo postane i jedno od kultnih i prepoznatljivih mesta u Beogradu."

Restoran je ime dobio po japanskoj reči za trešnjin cvet, a osnova menija biće tradicionalna jela iz Japana, Kine, Vijetnama, Tajlanda, Koreje, ali interpretirana na potpuno moderan način. Sakura će ponuditi jela kao što su suši, carpaccio „saint jacques“, sveže meso sa granitom od japanske limete, soya sosa i ikrom od lososa, brancin „usuzukuri“, kao i black cod-bakalar iz japanskog mora.

Hedonistički izazov predstavlja široku paletu pića koja obuhvata glamuroznu koktel kartu, podrum sa preko 1500 vina iz celog sveta od kojih će naši gosti mnoga moći da konzumiraju na čašu. Ovakva ponuda upotpuniće Vaše putovanje dalekim istokom na obali Save, u srcu Beograda. Svi ljubitelji vrhunskih ukusa dobrodošli su svih sedam dana u nedelji, a osoblje restorana će biti posvećeno pružanju jednog od najboljih ugođaja kada je u pitanju dobar provod u centru grada.

Utorkom, sredom, četvrtkom, petkom i subotom možete uživati u zvucima razlicitih muzičkih žanrova poznatih DJ umetnika Beograda.

Recenzije (1)

Restoran Sakura
5
5
Frlog
Sakura - novo znacenje reci hedonizam!
Da li vam je koristila ova recenzija? Da (4) Ne Prijavite zloupotrebu

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2018 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost Prijavite promenu