Restoran Manufaktura

Kralja Petra 13-15 
11000 Beograd (Stari Grad) 
T: 011/218‑0044

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-01:00
Utorak Tu
09:00-01:00
Sreda We
09:00-01:00
Četvrtak Th
09:00-01:00
Petak Fr
09:00-01:00
Subota Sa
09:00-01:00
Nedelja Su
09:00-01:00

U najstarijem delu Beograda, na Dorćolu, nalazi se Manufaktura, restoran autentične balkanske kuhinje i pića. U ambijentu koji objedinjuje tradicionalno i moderno, očekuju Vas đakonije sa roštilja, meso sa ražnja, specijaliteti ispod sača i ukusne poslastice, kao iz bakine kuhinje. Tragovi rešetke na mesu sa roštilja, najlepši komadi mesa satima krčkani u zemljanoj posudi ili hrskava korica i meko meso spremljeno na ražnju probudiće apetit i zadovoljiti čula i najvećih gurmana.


Meni u restoranu Manufaktura kombinuje ukuse nekoliko zemalja, od domaćih srpskih specijaliteta, preko južnjačkih pikanterija, pa sve do Grčke i Makedonije, od kojih su potekle neke od najlepših kulinarskih tajni danas prisutnih na našim prostorima. Ova mešavina različitih kuhinja i kultura oseća se, kako na meniju, tako i u celokupnoj atmosferi restorana.


Sve namirnice koje koristimo u pripremi naših specijaliteta potiču iz Srbije. Sastojci koje nabavljamo su organski i potiču od domaćih uzgajivača, kako bi konačan proizvod zadovoljio najviše kriterijume hranljivosti i ukusa. Ove namirnice u rukama naših kuvara postaju vrhunska jela, koja gostima obezbeđuju kvalitet i originalnost ukusa. U hladnoj kuhinji restorana Manufaktura izloženi su delikatesi od mesa, sirevi, meso mangulice i organski gajeno voće i povrće, gde ih gosti mogu na licu mesta probati i kupiti po želji.


Svako piće iz naše ponude ima svoje poreklo i priču. Svaka čaša ima ime i prezime, svaka voćka ruku koja ju je ubrala, a svaka flaša bogatu istoriju, koja nam omogućava da svojim gostima ponudimo samo najkvalitetnija pića. Kod nas Vas očekuju domaća vina koja mogu da pariraju francuskim, domaća šljivovica, dunjevača, kajsijevača, aromatične rakije kuvane u srpskim domaćinstvima od ručno biranog voća.


U restoranu Manufaktura možete okusiti Srbiju. Mi proizvodimo sreću, onu koju možete pomirisati, okusiti, dodirnuti i videti. Sreću koju ćete osetiti svim svojim čulima.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost