Restoran Mala gostiona

  • (3 recenzije)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Recenzije

Aleksandar Jankovic
Aleksandar Jankovic

Jednom recju mesto sa dusom. Sve pohvale. Osoblje je jako ljubazno i profesionalno. Posebna pohvala za gospodina Andjelka. Covek koji voli svoj posao i radi ga s'ljubavlju. Veliki pozdrav iz Valjeva i vidimo se opet na gulasu i domacem vinu ❤️

  • 04-05-2021
Isidora Arsic
Isidora Arsic

1 je velika ocena koja nema pokriće. Konobari neljubazni, lažu, 45 minuta čekanja na Meni, koji nije stigao. Konobar nalazi mesta gostima selekcijom, kaže da ne može unutra da je tu inspekcija, ali za 5 minuta je unutrašnjost dostupna za sedenje. Preko fiksnog sam pokušala da tražim račun obzirom da konobar nije prišao stolu. Fiksni broj nije validan. Zaobići u širokom luku.

  • 01-05-2021
Zoran Kostadinov
Zoran Kostadinov

Prolazio sam se sa ženom i decom pored palića u nedelju 27.10.2019 oko 18h, hteo sam da ih vodim na ručak i da usput vide jezero. U oko mi je upao ovaj po prilično velik objekat 'MALA GOSTIONA'. Konobar je bio ljubazan i naručili smo roštilj za 2 osobe, carske svinjske medaljone, ćevape sa kajmakom i paprikom, šopsku i kupus salatu. Da krenemo redom, ćevapi su se jako osećali na soju (bez ukusa mesa), roštilj je bio podgrevan i imao šmek, kod carskih !!! svinjskih medaljona je sos bio voden a svinjetina sa jakim šmekom stajalog mesa, salate za dekor su po prilično uvele (osušen i požuteo luk, sasušen krastavac...), paprika lučena sa belim lukom je još uvek bila puna ledene vode od odmrzavanja i bez trunke ulja i začina, jedino što je u obroku valjalo bila je kupus salata. Za sve ovo je naplaćeno 5.100,00 rsd što je puno shodno kvalitetu hrane, lično potpuno razočaranje. Da nisam bio sa malom decom i ženom i umoran od puta rado bi se lepo svađao sa menadžmentom restorana. OVAJ RESTORAN TREBA ZATVORITI jer će pre ili kasnije nekoga otrovati.

  • 29-10-2019
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.