Restoran Lovac

Alekse Nenadovića 19-23 
11000 Beograd (Vračar) 
T: 011/2436-128
M: 060/3654-020

Radno vreme

Pon Mo
09:00-01:00
Uto Tu
09:00-01:00
Sre We Otvoreno
09:00-01:00
Čet Th
09:00-01:00
Pet Fr
09:00-01:00
Sub Sa
09:00-01:00
Ned Su
09:00-01:00

Kartice

Sve kartice, sem Diners-a

Pogodnosti

Petkom i subotom tamburaši. Letnja bašta.

U ulici Alekse Nenadovića, u samom srcu Vračara, u centru Beograda, nalazi se nadaleko čuveni restoran „Lovac“, odlično mesto za ljubitelje divljači, nacionalne kuhinje i specijaliteta sa roštilja. Opuštena domaća atmosfera sa naznakama boemije, konobari vešti svom zanatu i nacionalna kuhinja koju mnogi svrstavaju među najbolje u gradu čine „Lovac“ pravom merom za pravu beogradsku kafanu.

Restoran je mesto koje neguje duh nasleđa i tradicije omiljenog mesta glumaca, pisaca, starih beogradskih umetnika i boema. U duhu restorana koji decenijama postoji u Beogradu, mi smo nastavili poslovanje poštujući nasleđe i uvodeći novine koje prate tradiciju. U prepoznatljivom beogradskom ambijentu prepunom lovačkih tajni, koji zahvaljujući izloženim puškama i opasačima, galeriji divljači i odabiru boja podseća na prirodni šumski ambijent, naši gosti uživaju u „čašici toplog prijateljskog razgovora“, prepušteni oazi mira, zadovoljstva i uživanja.

Restoran se nalazi na uglu Njegoševe i ulice Alekse Nenadovića, na samo nekoliko koraka od gradske vreve koja se u našoj bašti nimalo ne oseti. Jedna od najlepših i najvećih restoranskih bašta na Vračaru, sa debelim hladom stare lipe, prijatan je ambijent ispunjen ukusom hrane i bogatim asortimanom pića. Restoranska sala i bašta mogu da prime oko 250 gostiju.

U „Lovcu“ smo posebno ponosni na specijalitet „Ćumur na stolu“ na kome se služi mešano meso servirano na malom vrelom roštilju na ćumur koji se donosi za sto. Zahvaljujući dugoj tradiciji u pripremi jela od divljači, specijalnom pacu i tajnama naših kuvara, gosti „Lovca“ se uvek rado vraćaju. U bogatoj ponudi sigurno ćete uživati u „Lovačkoj korpici“, meso jelena servirano u korpici od testa, jelenskom fileu na pireu od kestena i domaćim lovačkim kobasicama. Pored jela od divljači, priča se da imamo najbolje ćevape u gradu, najbolju gurmansku pljeskavicu i pečenje koje se topi u ustima.

Potpuno nov specijalitet, „Pica pljeskavica“, jelo je koje do sada sigurno niste probali! Jelovnik sadrži i razne vrste ribe pripremljene na neobičan način. Uz dobru hranu svakako idu i kvalitetna pića – špriceri od kvalitetnih domaćih vina i velik izbor domaćih rakija. Naš savet je da svoje gastronomsko uživanje završite „Titovom krempitom sa Bleda“, tufahijama ili šnenoklama. Dobro nam došli!

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus-a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2017 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost Prijavite promenu