Restoran Inter Hollywood Voždovac

Kumodraška 240 
11000 Beograd (Voždovac) 
M: 062/250‑350

Restorani Hollywood su restorani za svadbe i ostale svečanosti. Više od 20 godina, bavimo se organizovanjem svih vrsta proslava, svadbi, venčanja, rođendana, krštenja ili bilo kojom drugom svečanošću. Naš moto je da Vaš poseban događaj učinimo nezaboravnim, bilo da je u pitanju intimna ili glamurozna proslava, manji ili veći broj gostiju. Izbor je Vaš, a naša organizacija i naši restorani za proslave ispuniće sva Vaša očekivanja. Vaš poseban dan pretvoriće se u nesvakidašnji doživljaj, koji ćete sa osmehom pamtiti.

Restorani za svadbe i ostale svečanosti su jedinstveni i po tome što se najveći deo hrane proizvodi u okviru restorana. Hrana i raznovrstan meni je ono čime se možemo pohvaliti. Pristupačne cene su još jedan razlog da odaberete upravo nas. Specijalni svetlosni efekti prate posebne trenutke tokom svečanosti, kao što je izlazak svadbene torte.

Vaše je da se opustite i uživate u Vašem posebnom danu, a restorani Hollywood pobrinuće se da svaki detalj bude pažljivo isplaniran i ispuniće sva očekivanja. Dobro došli!

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost