Restoran Cafe Lavash

Karađorđeva 2-4 
11000 Beograd (Stari Grad) 
T: 011/4036‑430
M: 062/562‑751

Zapadna kapija Orijenta otvorena je u Beogradu. Zove se Cafe Lavash i nalazi se u Beton hali. Samo pratite slatkasti miris nargile, osluškujte zvuk koji nam je u genima i ne možete promašiti. Merak, kolokvijalni turcizam za užitak svake vrste na ovom mestu dobija svoj pun smisao. Posetiti Cafe Lavash znači otisnuti se sa karavanom na istok. Nešto nam je poznato, nešto potpuno novo, nešto očekujemo, a nešto ćemo tek otkriti. Uglavnom, jedno nadasve zanimljivo i prilično jedinstveno iskustvo.

Ćevapi koje smo odavno usvojili i usavršili na ovom mestu stoje rame uz rame sa najboljim orijentalnim specijalitetima kakve beogradski restorani nemaju često u ponudi. Jednostavna, a tako zanimljiva gastronomija možda najinteresantnijeg dela planete koji se proteže sve do Indije ne ostavlja nikoga ravnodušnim. Poznavaocima će sve biti jasno, a za većinu nas tu je ljubazno i dobro informisano osoblje.

Za okrepljenje pripremljen je i zavidan izbor craft i ostalih piva, kao i pažljivo odabrana vina. World music koja Cafe Lavash čini idealnim mestom za opuštanje i harmonizaciju sa sopstvenim mislima, u svom savremenom izrazu sadrži sve one zvuke koji su sazrevali vekovima i čekali baš nas da naiđemo ovim putem.

Sve u svemu, Cafe Lavash je nešto novo u beogradskoj ponudi restorana. Baš novo.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost