Restoran Avala otvoren je još davne 1945. godine i vrlo brzo je postao raj za sve ljubitelje domaće kuhinje, a od milošte je prozvan Avalica. Generacije gurmana dolazile su u Avalicu da pobaju čuveni specijalitet i zaštitni znak ovog restorana, teleću glavu u škembetu.
Nakon nekoliko godina pauze, restoran Avala sada se vraća u punom sjaju. U novom i redizajniranom ambijentu očekuje Vas jedinstvena kombinacija starogradske kafane i modernog restorana sa tradicionalnim specijalitetima, ali i novim, neobičnim jelima.
Na meniju restorana Avala i dalje se nalazi teleća glava u škembetu i drugi nacionalni specijaliteti, koje za Vas spremaju vrhunski majstori kuhinje - kolenice u kupusu, pečenje ispod sača, sarma, mućkalica, roštilj... Ali to nije sve. Želeći da odgovori na zahteve savremenih gostiju i gurmana svetskog ranga, restoran je meni proširio tako da se na njemu nađu i specijaliteti internacionalne kuhinje kao što su hobotnica ispod sača, čvrčak pljeskavica, pohovani mozak, brizle i mnoga druga interesantna jela.
U restoranu Avala očekuje Vas i bogata ponuda najkvalitetnijih domaćih i inostranih vina, koja će zadovoljiti i najprefinjenija nepca. Za kraj, tu je i odličan izbor za sladokusce, počev od baklave i orasnica, preko moskva šnita i krempite, do čokoladnog fondana i krem brulea.
Posetite naš gurmanski raj i uživajte u nezaboravnim ukusima na jedinstveni Avalica način. Dobrodošlicu će Vam poželeti naše ljubazno i profesionalno osoblje koje se trudi da iz našeg restorana ponesete samo najlepše uspomene.
Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.
Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.