Republički geodetski zavod

  • (3 recenzije)
Kategorije

Recenzije

Gordan Vemic
Gordan Vemic

Dobio sam opomenu pred placanje duga ...prvi put vidim da sam ista dugovao a vec OPOMENA pred prinudnu naplatu...ne znam ni o cemu se radi kojoj svojini , ako je stan, pristao sam na otkup ali dali sam vlasnik dok otplacujem kredit banci?? molim odgovor na br. predmeta 952-02-6-116-70216/2019

  • 17-11-2021
Marco Matta
Marco Matta

Gospodo nazalost da mogu da dajem manje od 1 kao ocena. Kupio sam kucu u (juznoj) Srbiji 20.05.2019 ali do dan danas nisam vlasnik i to moze da se vidi online. Ja sam strani drzavljanin, ne znam ako je u pitanju diskriminacija ili niko ne zeli ovo da resi. Naravno opstina je dala resenje 23.05.2019 da sam kupio kucu i da sam vlasnik. Ogorcen, razocaran i veoma tuzan sam. Stvarno mislim da moram da tuzim i RGZ i drzavu Srbiju nazalost i ako obozavam Srbiju i Srpski narod!

  • 21-05-2021
Zorica Stekic
Zorica Stekic

Gospodo Da li je moguce da zahtev za ispravku greske u imenu nosioca prava vlasnistva i vlasnika koje u zadnje vrema kod ostavinskog postupka koje zahtevaju Javni beleznici NE MOGU DA SE MESECIMA OBRADE. KOLIKO VREMENA TREBA SLUZBAMA KATASTRA DA PO ZAHTEVU ZA PROMENU VLASNISTVA I SPROVEDU U KNJIGAMA. DA LI STE SVESNI DA KOD VADJENJA POSEDOVANIH LISTOVA CIJA VAZNOST JE 6 MESECI MOGU DA BUDU PODACI NETACNI JER KO ZNA KAKVI SU SVE NE SPROVEDENI ZAHTEVI I PO KAKVIM RESENJIMA. PRILOZENI NA NEKRETNINI ZA KOJU SE TRAZI. TAKVO JE STANJE NA MOJOJ OPSTINI GROCKA:

  • 01-04-2019
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!