Regionalni logističko-operativni centar City Express

Svetog Save 36 
11271 Beograd (Surčin) 
T: 011/3093‑000, 0800/3093‑000
M: 060/8888‑280

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-17:00
Utorak Tu
09:00-17:00
Sreda We
09:00-17:00
Četvrtak Th
09:00-17:00
Petak Fr
09:00-17:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Kategorije

Pogodnosti

• Usluga uručenja i preuzimanja pošiljki • Maksimalna težina pošiljki do 20kg • Maksimalne dimenzije pošiljke 60x60x40 cm

City Express doo (Member od Austrian Post International Group) predstavlja lidera za dostavu pošiljaka po principu "od vrata do vrata za 24 sata" na celoj teritoriji Srbije. Kompanija City Express doo je osnovana 2002. godine u Beogradu, kao prva privatna kompanija koja se bavi ekspresnom dostavom pošiljaka. Eskpanziju i ubrzani razvoj omogućila je logistička podrška od 330 vozila, oko 500 zaposlenih i prisutnost u 17 centara na teritoriji Srbije. Svojim poslovanjem City Express doo je omogućio korisnicima servisa na tržištu Srbije brzo, jednostavno i ekonomično rešenje u segmentu dostave pošiljaka kako poslovnim, tako i fizičkim licima. Od novembra 2007. godine City Express doo prelazi u vlasništvo Austrijske pošte, divizije za pakete i logistiku. Prva je i jedina kompanija za dostavu pošiljaka u Srbiji sa 100% učešća stranog kapitala.

Biti deo tako velikog sistema donosi brojne prednosti u smislu tehnologije, ujednačenog kvaliteta usluga, edukacije zaposlenih i mogućnosti razmene iskustva i informacija sa matičnom firmom. Kompletnu promenu načina rada, uz značajno podizanje kvaliteta usluge, City Express doo je ostvario ozbiljnom investicijom uz kompletnu automatizaciju svih sektora kompanije. City Express doo je 2010. godine, među prvima na tržištu poštanskih usluga, dobio saglasnost Republičke agencije za poštanske usluge za obavljanje nerezervisane poštanske usluge, koje ne pripadaju univerzalnim poštanskim uslugama.

Kao Pravna forma u tržišnoj privredi kompanija City Express doo je organizovana kao društvo sa ograničenom odgovornošću. Delatnost društva je Šifra 53.20 - Poštanske aktivnosti komercijalnog servisa. Ova delatnost obuhvata usluge koje podrazumevaju posebne zahteve u pogledu načina i kvaliteta prenosa u najkraćim rokovima, u skladu sa Pravilnikom o opštim uslovima za obavljanje poštanskih usluga ("Sl. glasnik RS" br. 24/2010, 58/2010, 2/2011, 13/2011 i 65/2011).

Prepoznatljivost na tržištu:

 • Pošiljke primljene u toku radnog vremena biće uručene do 17h prvog narednog radnog dana, izuzev za određena područja (manja, udaljena mesta) za koja City Express dostavu vrši u drugačijem roku po rasporedu vožnje i isporuka, kao i u svakom drugom slučaju više sile i događaja koji se nije mogao predvideti, izbeći ili otkloniti.
 • Naša služba za korisnike u Beogradu Vam je na usluzi od 8-17h svakog radnog dana i od 9-13h subotom.
 • Paketne pošiljke distribuiramo kroz našu mrežu do 17 regionalnih centara. Svi regionalni centri imaju službu za korisnike i skladište.
 • Isporučujemo pošiljke i subotom u svim većim gradovima Srbije.
 • "COD" - vršimo povrat otkupnina u roku od 24 do 48 sati na račun pošiljaoca.
 • Pružamo uslugu "plaćeni odgovor".
 • Mogućnost praćenja pošiljki preko interneta na našoj web stranici www.cityexpress.rs ili preko android mobilne aplikacije koju možete pronaći na Google Play.
 • Povratak potpisane prateće dokumentacije.
 • Mogućnost dostavljanja dnevnog izveštaja o isporučenim pošiljkama na vašu e-mail adresu.
 • Mogućnost dogovorenog vremena preuzimanja pošiljki.
 • Mogućnost posredovanja kod prijema i slanja međunarodnih pošiljki posredstvom EURODIS logističke mreže, na ime saradnje sa ovlašćenim partnerima za te usluge na teritoriji Republike Srbije.
 • Mogućnost dostave - isporuke gabaritnih pošiljki sa dva izvršioca (bela tehnika, nameštaj i pokućstvo) na celoj teritoriji Srbije.
 • Mogućnost preuzimanja i isporuke pošiljki preko lanca City Express Parcel Shop objekata širom Republike Srbije.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost