Proizvodnja tahina i alve Bioland

Bulevar vojvode Mišića 45 
11030 Beograd (Savski Venac) 
T: 011/2650‑136

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-16:00
Utorak Tu
08:00-16:00
Sreda We
08:00-16:00
Četvrtak Th
08:00-16:00
Petak Fr
08:00-16:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Bioland se bavi uvozm i preradom susama i nauta, proizvodnjom tahina (susamova pasta) i tahina sa morskom solju, kao i proizvodnjom halve u tri različita ukusa: kakao, vanila i kikiriki.

Preduzeće Bioland se nalazi u Bulevaru vojvode Mišića 45, u Beogradu, osnovano je 2000. godine i od tada beleži stalni rast u proizvodnji, zbog većeg interesovanja i edukacije u uvođenju zdrave hrane u svakodnevnoj ishrani.

Susаm je jednа od nаjstаrijih gаjenih biljаkа u svetu, cenjena kаo uljаricа nаjmаnje 5.000 godinа. Sadrži visok nivo kаlcijuma i mаgnezijuma, i jedna je od nаjmoćnijih lekovitih nаmirnicа.

Susam i med se kao lek koriste za snižаvаnje holesterolа i krvnog pritiskа, za poboljšаnje cirkulаcije i prevenciju rаkа. Posebno su efikаsni u lečenju аnksioznosti, hroničnog zаmora i depresije, uključujući poboljšаnje zdravlja srca.

Susam je delotvoran i protiv upala i bolova kod reumatoidnog artritisa, kao i astmatičnih napada i savršen je čistač organa za varenje. U zemljama u kojima se gaji, susam ima reputaciju snažnog afrodizijaka.

Tahini - susamova pasta je prirodan izvor energije i zdravlja, a od popularnih proizvoda izdvajamo tahini sa kakaom, tahini sa morskom solju. Takođe, u ponudi je i susamovo ulje koje se jako ceni u makrobiotičkoj kuhinji zbog svoje postojanosti i ukusa, sa visokim sadržajem nezasićenih omega 6 i 9 masnih kiselina.

Po popularnosti ne zaostaje ni Tahan Halva koja se pravi od susam paste (tahini) i šećera. Spada u domen posnih proizvoda i sadrži kalcijum, magnezijum, gvožđe i nezasićene masne kiseline. U Biolandu je možete pronaći u tri različita ukusa: vanila, kakao i halva sa kikirikijem, u većim ili manjim pakovanjima.

Sve naše proizvode možete poručiti i online ili pronaći u nekoj od prodavnica zdrave hrane širom Srbije.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost