• Prevodilačka agencija Smart Solutions Team

  Antifašističke borbe 26 /lokal 22 
  11070 Beograd (Novi Beograd) 
  M: 060/705‑7788

  Radno vreme

  Ponedeljak Mo
  09:00-17:00
  Utorak Tu
  09:00-17:00
  Sreda We
  09:00-17:00
  Četvrtak Th
  09:00-17:00
  Petak Fr
  09:00-17:00
  Subota Sa
  ne radi
  Nedelja Su
  ne radi

  Smart Solutions Team pruža Vam profesionalne usluge prevođenja, na najjednostavniji mogući način, bez komplikovanih procedura i bez bespotrebnog čekanja - brzo, kvalitetno i pristupačno.

  Naš tim sastoji se od iskusnih prevodilaca i ovlašćenih sudskih tumača, koji svojim dugogodišnjim iskustvom i radom garantuju kvalitet prevoda.

  Nudimo Vam usluge prevođenja sa srpskog jezika - na sve ostale svetske jezike i obrnuto, kao i usluge prevođenja sa jednog na drugi strani jezik.

  Rado ćemo Vam izaći u susret, bez obzira na to da li je u pitanju hitan ili standardan zahtev, da li Vam je potreban prevod sa overom ili bez overe sudskog tumača, jer za nas je svaki novi kontakt i svaki novi klijent dragocen.

  Pored toga što ćemo ispoštovati i najkraći mogući rok, koji god jezik da je u pitanju, kvalitet isporučenog prevoda neće snositi posledice same brzine, niti će klijent snositi dodatni trošak!

  Garantujemo Vam najpristupačnije cene, brzu i kvalitetnu uslugu, popuste, odloženo plaćanje, kao i besplatnu dostavu prevoda na željenu adresu!

  Dostupni smo Vam tokom 24h, sedam dana u nedelji.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost